reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Chcialam zarejestrować się do poradni kardiologicznej bo dostalam skierowanie.... pani chciała zapisać mnie na styczeń.... powiedziałam jej o 7 dniach dla kobiet w ciąży.... Ale przecież ona wie lepiej bo pracuje 15 lat i takich przepisów nie ma... i co mam jej zrobić... człowiek czuje się bezsilny nieraz już... [emoji26]

reklama
Chcialam zarejestrować się do poradni kardiologicznej bo dostalam skierowanie.... pani chciała zapisać mnie na styczeń.... powiedziałam jej o 7 dniach dla kobiet w ciąży.... Ale przecież ona wie lepiej bo pracuje 15 lat i takich przepisów nie ma... i co mam jej zrobić... człowiek czuje się bezsilny nieraz już... [emoji26]

Idź tam, zażądaj na piśmie odnowy udzielenia świadczenia i idź z tym do dyrektora placówki. Nie daj się zbyć! Chyba że masz opcje w innej przychodni, to spróbuj, może uda się bez nerwów. Jeśli dobrze pamiętam to @witch84 bardziej ogarnia co w tej sytuacji. A przepis jest, tylko nowy i niestety panie z "doświadczeniem" to masakra....

@Rumuneska co tam u ciebie? Dalej pracujesz czy już na l4 jesteś?
Dostalam L4 na pierwszej wizycie, mam duzo lezec i tak tez robie :) wczoraj bylam na 2h u tesciow bo chcielismy sie im pochwalic... generalnie trzymam ciaze w tajemnicy ale mieszkamy z rodzicami wiec musieli wiedziec skoro dostalam L4, a jesli jedni to i drudzy...reszta dowie sie o wiele pozniej, jesli wszystko bedzie okej. No i po powrocie od tesciow prosto do wyra bo znowu bole w krzyzu :( martwie sie, ale mam nadzieje ze sie uda.. wizyte mam 2.10 i oby bylo juz serduszko i bilo jak dzwon.. Mecza mnie mdlosci okropnie i sennosc, ale lepiej jak sa nizbym sie miala martwic ze ich nie ma :)[emoji28]
Generalnie jestem tak sennna, ze nieraz tu zerkam ale w trakcie nadrabiania zdaze zasnac [emoji28][emoji1787][emoji23] chyba mi tez cukry szaleja, czeka mnie wizyta u diabetologa

Ja miałam na skierowaniu napisane pilne. I wizytę miałam po 4 dniach, zawsze się trafi jakaś wariatka na rejestracji a człowiek się musi męczyć.

Dziękuje dziewczyny za pomoc :) w czwartek będę na badaniach to zakupię.

@Rumuneska to dobrze że poszłaś na L4, też obecnie już jestem i dzisiaj pierwszy dzień było mi rano niedobrze potem doszło jeszcze ból głowy ale przeszedł. Ja wizytuje 8 października miałam wybrać między 3 a 10 października ale 3 mi się źle kojarzy więc umówiłam się już 8 i mam nadzieje że już coś tam się pojawi :)
Moim rodzice jeszcze nie wiedzą dopiero powiem im jak minie 1 trymestr bo będę wiedziała że wszystko w porządku. Jedynie wiedzą w pracy, moi 2 bracia którzy teraz mi pomagają przy domu no i mąż ale obecnie przebywa za granicą. Przyjeżdża 25 października i mam nadzieje że wszystko do tej pory będzie z fasolką dobrze.

Dziewczyny, startowałam z naprawdę zlymi wynikami moczu wiec teraz chyba nie jest tak zle co?
IMG_1297.JPG

Dziewczyny dostałam wyniki z bety: 692,4. Przy czym 5.09 była 109.89.
Ciągle krwawię i ciągle coś tam leci. Ale co teraz? Trzeba będzie iść na zabieg? Kurde no dramat..

reklama
Do góry