Wiem co czujesz przechodziłam przez to samo. Najważniejsze teraz usg aby zobaczyć czy się oczyszcilas sama.Niestety oznacza. Nawet coś już ze mnie wypadło
Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem co czujesz przechodziłam przez to samo. Najważniejsze teraz usg aby zobaczyć czy się oczyszcilas sama.Niestety oznacza. Nawet coś już ze mnie wypadło
Jedź do szpitala na sor, niech Cię szybko przepadają bo może doszlo do poronienia.Niestety oznacza. Nawet coś już ze mnie wypadło
Ja już poroniłam. Dwa tygodnie temu. I tak się to ciągnieJedź do szpitala na sor, niech Cię szybko przepadają bo może doszlo do poronienia.
krwawienie powyżej 14dni oznacza, że doszło do powikłań i organizm nie potrafi sam się oczyścić. Koniecznie jedz do szpitala, albo chociaż do lekarza.Ja już poroniłam. Dwa tygodnie temu. I tak się to ciągnie
Kurde ,szybko do lekarza bym szła , bo skoro poroniłaś a beta rośnie ,to może znaczyć że coś zostało ,albo coś złego się rozwijaJa już poroniłam. Dwa tygodnie temu. I tak się to ciągnie
Niestety oznacza. Nawet coś już ze mnie wypadło
Myślicie że na sorze coś dzisiaj zrobią czy raczej zostawia na noc?
Napewno Cię zbadaja, a to jest najważniejsze. I zdecydują czy będzie potrzebny zabieg jeśli jeszcze coś zostało... Trzymaj się.Myślicie że na sorze coś dzisiaj zrobią czy raczej zostawia na noc?
Myślicie że na sorze coś dzisiaj zrobią czy raczej zostawia na noc?