reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@coco07 o ile dobrze kojarzę to na mamaginekolog czytałam, że parcie nie szkodzą. Musiałabyś sobie o tym poczytać. Pamiętam, że też miałam problemy z zaparciami to gin zalecił mi codziennie trivagin, czopki glicerynowe i colon taki proszek do rozpuszczania w wodze. Cieszę się, że wizyta przebiegła dobrze i dzidzia ma się dobrze :)

@Niepatrzwstecz dziękuję za wywołanie. U nas bez zmian. Muszę męża doprowadzic do ładu z kręgosłupem i reszta objawów przez to i może kiedyś zaczniemy starania. Póki co stoimy w miejscu. A co tam u Ciebie?
23 idę na badanie prolaktyny i progesteronu.
Maz na badanie nasienia. Miał powikłania po swince i gin powiedział że musi obowiązkowo zrobić.

reklama
Dziękuję za odpowiedź. Myślałem że któraś z Was miała taki sam problem i powie jak to wyglądało w jej sytuacji ;)
Ja niestety nie pomogę, bo miałam robić prolaktyne ale nie zdążyłam bo okazało się ze jestem w ciąży ... i tez nie kojarzę odkąd tu jestem żeby któraś z dziewczyn miska podobny problem :unsure:
Idź do lekarza z wynikami i na pewno będzie Ok ;)

Ja niestety nie pomogę, bo miałam robić prolaktyne ale nie zdążyłam bo okazało się ze jestem w ciąży ... i tez nie kojarzę odkąd tu jestem żeby któraś z dziewczyn miska podobny problem :unsure:
Idź do lekarza z wynikami i na pewno będzie Ok ;)
Na szczęście wizyta już jutro wiem dowiem się wszystkiego na pewno. Ale dziękuję;)

no właśnie, prolaktyne sie jakos leczy? bo czytałam w necie i nic nie ma.
miałam podwyższoną ostatnio i lekarz mnie wysłał na ta z tabletką. juz mam stres xD

reklama
Do góry