reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochana ja bez wody żyć nie umiem ... od zawsze pije Ok 4l dziennie a czesto nawet więcej ... :unsure:
Stres jest większy czy mniejszy? Jutro o tej porze będzie już po [emoji3526][emoji3526][emoji3526] I kamień spadnie ci z serducha ;)
4l ?! Podziwiam ! To powinnaś mieć kupe jak ta lala hehe [emoji23][emoji23][emoji23]
Staram się o jutrze nie myśleć, ale jak myślę to mnie ściska w żołądku [emoji6] mam nadzieję że dostanę prezent na czwartkowe urodziny... No i w pracy jutro to nie usiedze, ale ogolnie to dobrze że to już jutro. Mam zamiar jutro przedzwonic do innego gina i umówić się na prenatalne, mam nadzieję że znajdzie dla mnie miejsce. Dobry jest bo w genetyce pracuje.

reklama
Dziękuje dziewczyny ☺ Narazie zacznę pic ten len ...

Wg apki 10+4 ale dziś gin mówił ze dzidziuś znowu do przodu trochę i wyglada na 11 ;)

Dziewczyny jeszcze jedno pytanko, do tych ze śląska ;) polecacie kogoś konkretnego do badań prenatalnych i jakaś konkretna placówkę? Bo jestem zapisana do tego gyncentrum, ale głównie zapisałam się tam ze względu na ten darmowy projekt, jednak czytałam opinie i są różne (np ze całe badanue trwało 7 min i nawet serduszka nie posłuchali) Noi teraz zaczęłam się zastanawiać nad zmiana tego, zwłaszcza, ze mam już skierowanie w rece i tak naprawdę mogę zrobić wszędzie ...;) przyjaciółka mówiła mi coś o angeliusie, a siostra była u sadowskiego... ale wolałabym zasięgnąć więcej opini, bo obydwie płaciły za te badania, a wiadomo jak to jest, czasem jak nie „zapłacisz” to cudów nie oczekuj:dry:
Gymcentrum do doktor Warcholińskiej bardzo polecana , ja u niej miałam jest super dokładna i konkretna

Witajcie dziewczyny. Jestem po badaniach i od jakiegoś czasu mam problemy z prolaktyna. Mój wynik na czczo to - 260.60 przy normie (102-496). Prolaktyna po ravletce po 60 minutach zaś -5683
. Wiec wynik wysoki. Czekam na wizytę u lekarz i szczerze powiem,że wynik mnie trochę stresuje. Czy ktoś może miał taki sam problem i może powiedzieć mi coś więcej? Jak długo trwa leczenie by W końcu zobaczyć dwie kreski... pozdrawiam
Ja miałam , brałam bromergon i w 3 cyklu ciąża,

4l ?! Podziwiam ! To powinnaś mieć kupe jak ta lala hehe [emoji23][emoji23][emoji23]
Staram się o jutrze nie myśleć, ale jak myślę to mnie ściska w żołądku [emoji6] mam nadzieję że dostanę prezent na czwartkowe urodziny... No i w pracy jutro to nie usiedze, ale ogolnie to dobrze że to już jutro. Mam zamiar jutro przedzwonic do innego gina i umówić się na prenatalne, mam nadzieję że znajdzie dla mnie miejsce. Dobry jest bo w genetyce pracuje.
Ogólnie z kupa to ja nie mam żadnych problemów, bo właśnie może dzięki tej wodzie mam dobra przemianę materii, koleżanki mówią ze wpieprzam jak świnia a wyglądam dobrze. W sensie w sam raz jak na mój wzrost nie jestem ani za chuda ani w druga stronę, przeważnie robię 2-3 „dwójki” dziennie. A już na pewno nie ma dnia żebym nie robiła. Tyle ze w ciąży mi się to zupełnie odwraca.. i mimo ze pije sporo to te zaparcia w ciąży są :dry:
KOCHANA KCIUKI JUŻ ZACIŚNIĘTE ✊✊❤️❤️❤️Bardzo mocno ci kibicuje i musisz przynieść same dobre wiadomości!!!☺️☺️☺️
Już się nie mogę doczekać ☺️☺️☺️

Gymcentrum do doktor Warcholińskiej bardzo polecana , ja u niej miałam jest super dokładna i konkretna
No widzisz, ja byłam tam zapisana ale nie wiem do jakiego lekarza. W każdym razie wizytę już odwołałam i zapisałam się lekarza polecanego przez lucy bo czytałam o nim na znanym lekarzu i ma bardzo dobre opinie. Laski tam pisały przeważnie korzystające prywatnie z jego usług, ja pójdę ze skierowaniem na NFZ wiec zweryfikuje czy wtedy tez jest tak rzeczowy- mam nadzieje ze tak samo podejdzie do mnie jak do pacjenta prywatnego :)

Ogólnie z kupa to ja nie mam żadnych problemów, bo właśnie może dzięki tej wodzie mam dobra przemianę materii, koleżanki mówią ze wpieprzam jak świnia a wyglądam dobrze. W sensie w sam raz jak na mój wzrost nie jestem ani za chuda ani w druga stronę, przeważnie robię 2-3 „dwójki” dziennie. A już na pewno nie ma dnia żebym nie robiła. Tyle ze w ciąży mi się to zupełnie odwraca.. i mimo ze pije sporo to te zaparcia w ciąży są :dry:
KOCHANA KCIUKI JUŻ ZACIŚNIĘTE [emoji110][emoji110][emoji3590][emoji3590][emoji3590]Bardzo mocno ci kibicuje i musisz przynieść same dobre wiadomości!!![emoji3526][emoji3526][emoji3526]
Już się nie mogę doczekać [emoji3526][emoji3526][emoji3526]

No widzisz, ja byłam tam zapisana ale nie wiem do jakiego lekarza. W każdym razie wizytę już odwołałam i zapisałam się lekarza polecanego przez lucy bo czytałam o nim na znanym lekarzu i ma bardzo dobre opinie. Laski tam pisały przeważnie korzystające prywatnie z jego usług, ja pójdę ze skierowaniem na NFZ wiec zweryfikuje czy wtedy tez jest tak rzeczowy- mam nadzieje ze tak samo podejdzie do mnie jak do pacjenta prywatnego :)
No widzisz mi np ta woda dała rozwiazanie bo jak nie chodziłam do wc przez pięć dni tak teraz codziennie jestem, nieraz dwa razy dziennie no nieraz też zdarzy się dzien że wcale. A na czczo ciepła woda z miodem i cytryną?? Albo kefiry? Śliwki suszone zalac wrzątkiem na noc i rano to wypić i zjesc. Tak sie pytam Ciebie o to bo wiem jakie to męczące [emoji16][emoji16] dzieki za kciuki, już niedługo ...coraz ciężej mi usiedziec w miejscu

reklama
@Dzoana88 a Ty nie bierzesz przypadkiem magnezu? U mnie magnez działał aż za bardzo [emoji1787]
A zaparcia w ciąży na początku to norma, wszystko przez progesteron, a jak jeszxze dodatkowo dochodzi luteina to w ogóle wszystko się zatrzymuje...

Do góry