reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

bo właśnie lekarz mi powiedział że to mogło być przyczyna poronienia i że nie moge teraz zajść.. hmm

Na pewno utrudnia zajście w ciążę. To hormon który potem wydziela się też przy karmieniu i to właśnie on blokuje owu ;) czy przyczyną poronienia to nie wiem, ale na pewno warto trzymać prolaktyne w ryzach ;)

reklama
Na pewno utrudnia zajście w ciążę. To hormon który potem wydziela się też przy karmieniu i to właśnie on blokuje owu ;) czy przyczyną poronienia to nie wiem, ale na pewno warto trzymać prolaktyne w ryzach ;)

byłam teraz u innego lekarza i dobrze trafiłam.
przynajmniej powiedział co może być nie tak :)

@Lu_cy @Oczekujaca123 Dziekuje ☺

Możesz wytłumaczyć mi to trochę jaśniej? :unsure: Te plamienia z powodu jelit, są normalnie z hmm..szyjki? W sensie nie z pupy ? Ze to jest jakoś połączone i tak wpływa na siebie, ze problemy z jelitami mogą produkować taki dziwny śluz i wychodzić normalnie tak jakby z pochwy?
Nie nie, to śluz z pupy. Możliwe, że niepostrzeżenie dostał się na papier przy podcieraniu i wyglądało tak jakby wydzielina pochodziła z pochwy.

bo właśnie lekarz mi powiedział że to mogło być przyczyna poronienia i że nie moge teraz zajść.. hmm
Mój ginekolog jak poszłam do niego i powiedziałam żw chcemy zaczac starania to wyslal mnie m.in. na prolaktyne bo powiedzial ze jak jest wysoka to nawet nie ma co marzyc o szybkim zajsciu w ciaze, takze napewno utrudnia...

Nie nie, to śluz z pupy. Możliwe, że niepostrzeżenie dostał się na papier przy podcieraniu i wyglądało tak jakby wydzielina pochodziła z pochwy.
Oj to u mnie to nie było to na pewno ... bo jestem pewna ze to nie było z pupy bo ja się podcieram tak jakby na 2 różne „strefy” (nie wiem jak to wyjaśnić i nie chce wam tu zbyt dosadnie pisać :sorry:) w każdym razie jestem pewna na 100 % ze to z drugiej dziurki bo przy tych zaparciach mam tak twardy stolec, ze papier to ja mam praktycznie czyściutki...:(
Noi pięknie ... co za temat o_O:D

Oj to u mnie to nie było to na pewno ... bo jestem pewna ze to nie było z pupy bo ja się podcieram tak jakby na 2 różne „strefy” (nie wiem jak to wyjaśnić i nie chce wam tu zbyt dosadnie pisać :sorry:) w każdym razie jestem pewna na 100 % ze to z drugiej dziurki bo przy tych zaparciach mam tak twardy stolec, ze papier to ja mam praktycznie czyściutki...:(
Noi pięknie ... co za temat o_O:D
A pijesz te min 2 l wody dziennie ? Mi to tak pomogło w kwestii wyproznien że aż się nie spodziewałam [emoji16][emoji16]

reklama
A pijesz te min 2 l wody dziennie ? Mi to tak pomogło w kwestii wyproznien że aż się nie spodziewałam [emoji16][emoji16]
Kochana ja bez wody żyć nie umiem ... od zawsze pije Ok 4l dziennie a czesto nawet więcej ... :unsure:
Stres jest większy czy mniejszy? Jutro o tej porze będzie już po ☺️☺️☺️ I kamień spadnie ci z serducha ;)

Do góry