reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@coco07 o ile dobrze kojarzę to na mamaginekolog czytałam, że parcie nie szkodzą. Musiałabyś sobie o tym poczytać. Pamiętam, że też miałam problemy z zaparciami to gin zalecił mi codziennie trivagin, czopki glicerynowe i colon taki proszek do rozpuszczania w wodze. Cieszę się, że wizyta przebiegła dobrze i dzidzia ma się dobrze :)

@Niepatrzwstecz dziękuję za wywołanie. U nas bez zmian. Muszę męża doprowadzic do ładu z kręgosłupem i reszta objawów przez to i może kiedyś zaczniemy starania. Póki co stoimy w miejscu. A co tam u Ciebie?
23 idę na badanie prolaktyny i progesteronu.
Maz na badanie nasienia. Miał powikłania po swince i gin powiedział że musi obowiązkowo zrobić.

reklama
Dziękuję za odpowiedź. Myślałem że któraś z Was miała taki sam problem i powie jak to wyglądało w jej sytuacji ;)
Ja niestety nie pomogę, bo miałam robić prolaktyne ale nie zdążyłam bo okazało się ze jestem w ciąży ... i tez nie kojarzę odkąd tu jestem żeby któraś z dziewczyn miska podobny problem :unsure:
Idź do lekarza z wynikami i na pewno będzie Ok ;)

Ja niestety nie pomogę, bo miałam robić prolaktyne ale nie zdążyłam bo okazało się ze jestem w ciąży ... i tez nie kojarzę odkąd tu jestem żeby któraś z dziewczyn miska podobny problem :unsure:
Idź do lekarza z wynikami i na pewno będzie Ok ;)
Na szczęście wizyta już jutro wiem dowiem się wszystkiego na pewno. Ale dziękuję;)

no właśnie, prolaktyne sie jakos leczy? bo czytałam w necie i nic nie ma.
miałam podwyższoną ostatnio i lekarz mnie wysłał na ta z tabletką. juz mam stres xD

reklama
Do góry