reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Warto, ale jezeli nasienie jest slabe to raczej zainwestowalabym w tabletki typowo na poprawe plodnosci jak np Profertil a vitotal to bylby dodatek, widzisz sama o tym nie pomyslalam tylko kupilam wszystko osobno. Nastepnym razem wezme to dodatkowo[emoji6]
@Shea27 A co myślisz o witaminami pod nazwą vitotal żeby osobno wszystkiego nie brać. Tam masz witaminy A D E B C SELEN CYNK CHROM KWAS FOLIOWY I INNE? warto je też podawać facetowi jako dodatkowe witaminy przy staraniach?

reklama
Warto, ale jezeli nasienie jest slabe to raczej zainwestowalabym w tabletki typowo na poprawe plodnosci jak np Profertil a vitotal to bylby dodatek, widzisz sama o tym nie pomyslalam tylko kupilam wszystko osobno. Nastepnym razem wezme to dodatkowo[emoji6]
Tak tak zamówiłam profertil vitotal androvid dla męża dla siebie 3 paczki po 60 saszetek inofemu jeszcze wrzucę do koszyka osobno SELEN CYNK i poszukam jeszcze witamin typowo na nasienie.

Mój mąż bierze teraz takie ale dopiero 2 miesiąc
1561051511908.jpeg
1561051534083.jpeg

Tak tak zamówiłam profertil vitotal androvid dla męża dla siebie 3 paczki po 60 saszetek inofemu jeszcze wrzucę do koszyka osobno SELEN CYNK i poszukam jeszcze witamin typowo na nasienie.

Mój mąż bierze teraz takie ale dopiero 2 miesiąc Zobacz załącznik 988089Zobacz załącznik 988090
Na razie wystarczy[emoji5] bo z witaminami tez nie warto przesadzac[emoji5]
Maca tez jest dobra na nasienie, ale to typowo ziolowy lek i np moj maz to odstawil bo go brzuch bolal

Na razie wystarczy[emoji5] bo z witaminami tez nie warto przesadzac[emoji5]
Maca tez jest dobra na nasienie, ale to typowo ziolowy lek i np moj maz to odstawil bo go brzuch bolal
No ja tamto zamówię dopiero jak te będą mu się kończyć i niech zazywa. Profertil będę mu zamawiać za 190zl 60 tabletek i to na miesiąc

Jest tez opcja 180 tabletek za ponad 500zl i sie oplaci na 3 miesiace[emoji5] no ale wiadomo wydac na raz piec stow to tez duzo kasy
Właśnie się zastanawiałam nad tymi za 500zl ale zdecydowałam że zamówię te za 190zl na miesiąc i zobaczę co przepisze mi w razie wu klinika bo jak klinika mi przepisze to już będę kupowała tu na terenie Niemiec żeby nie szukać zamienników polskich na aptece w doz. Jak mają mu witaminy polecane z kliniki pomóc to już dla mnie cena nie gra roli. Tylko aby pomogły i żebym mogła być w wyczekiwanej ciąży i ja donosic.

Życzę Ci tego z całego serca[emoji173][emoji64]
Właśnie się zastanawiałam nad tymi za 500zl ale zdecydowałam że zamówię te za 190zl na miesiąc i zobaczę co przepisze mi w razie wu klinika bo jak klinika mi przepisze to już będę kupowała tu na terenie Niemiec żeby nie szukać zamienników polskich na aptece w doz. Jak mają mu witaminy polecane z kliniki pomóc to już dla mnie cena nie gra roli. Tylko aby pomogły i żebym mogła być w wyczekiwanej ciąży i ja donosic.

reklama
Hej dziewczyny. Mój mąż miał dziś powtórne badanie nasienia po 10 dniach (bardziej szczegółowe) i w tych wstępnych wynikach wyszło tym razem, ze dalej 0% jest prawidłowych, ale jest tez 3% plemników II stopnia, które ponoć nadają się do zapłodnienia, natomiast jest w nich obecność małych wakuol. Ktoś wie o co chodzi?

Do góry