Tak mi mówili lekarze. Wolę dmuchać na zimne.@M@lly pierwsze słyszę, że nie można. Oczywiście, że można tylko w rekawicach trzeba robić przy grzebaniu w ziemi ale zazwyczaj takie rzeczy robi się w rekawicach. Wszystko można tylko z głową.
@coco07 co do pomidorów to mnie w ciąży odrzucilo bo to był taki okres, że wysyp pomidorów był i teściowa cały czas coś robiła z tymi pomidorami to zavief to ketchup itp i m o po prostu zaczęło to smierdziec bo było za dużo do tego mięso to najgorsze co mogło być smierdzialo mi na kilometr i były momenty, że obiad jadłam na dworze
reklama
mohaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny doradźcie mi luteinę odstawiłam we wtorek wieczorem, w czw i pt zaczęłam mocniej plamić krwią, ale było tego niewiele, głównie przy siusianiu. Wczoraj zaczął mnie bolec brzuch jak na okres i ogólnie całe ciało. Zaczęłam krwawić mocniej, ale to krwawienie nie jest nawet tak silne jak w najgorszy dzień okresu. Czy ja mogę mieć do czynienia z poronieniem niepełnym? Powinnam się zacząć martwić i pojechać do szpitala? Myślałam, ze ruszy w nocy, ale krwi było mało. Jak teraz to porównuje do poronienia marcowego, to jest zupełnie inaczej. Wtedy miałam bardzo silne skurcze i wyleciał ze mnie pęcherzyk. Teraz tylko krew. Nie wiem już co robić. Nie wiem czy iść jutro do pracy, czy podjechać do mojego gina po zwolnienie
kasiula222
Ja już na szczęście przeszłam toxoplazmoza a po za tym rękawiczki zawsze mamNie powinno się robić w ogrodzie w ciąży. Można zarazic się toxoplazmoza
Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app
coco07
@mohaaa Ja bym pojechała do gina po zwolnienie i niech zrobi usg jak tam wyglada... mówisz ze pierwsze poronienie bardzo ciężko przechodziłas, dlatego bałabym się ze zacznie mi się to gdziekolwiek... w pracy, na zakupach złapią silne skurcze. Ja wgl was dziewczyny podziwiam ze jesteście w stanie robić to w domu .. ja bym się chyba bała Ale z drugiej strony, mieć męża przy sobie- bardzo pomaga ...
Jeszcze tez zależy na jakim etapie się ciaza zatrzymała. Ja miałam krwawienie takie same jak podczas okresu i nic nie bolało mimo, że dostawałam tabletki...Dziewczyny doradźcie mi luteinę odstawiłam we wtorek wieczorem, w czw i pt zaczęłam mocniej plamić krwią, ale było tego niewiele, głównie przy siusianiu. Wczoraj zaczął mnie bolec brzuch jak na okres i ogólnie całe ciało. Zaczęłam krwawić mocniej, ale to krwawienie nie jest nawet tak silne jak w najgorszy dzień okresu. Czy ja mogę mieć do czynienia z poronieniem niepełnym? Powinnam się zacząć martwić i pojechać do szpitala? Myślałam, ze ruszy w nocy, ale krwi było mało. Jak teraz to porównuje do poronienia marcowego, to jest zupełnie inaczej. Wtedy miałam bardzo silne skurcze i wyleciał ze mnie pęcherzyk. Teraz tylko krew. Nie wiem już co robić. Nie wiem czy iść jutro do pracy, czy podjechać do mojego gina po zwolnienie
A poronienie miałam całkowite bez zabiegu.
Ale wiadomo najlepiej wszystko sprawdzić [emoji9]
mohaaa
Zazdroszczę. Mam nadzieje, ze u mnie się okaże to samo. Pisałam SMS do mojego gina i kazał jechać do szpitala. Ja nie chce jechać dziś, bo pewnie i tak dziś nic nie zrobią, wiec jutro rano na czczo pojedziemy. Trzymajcie kciuki ;(Jeszcze tez zależy na jakim etapie się ciaza zatrzymała. Ja miałam krwawienie takie same jak podczas okresu i nic nie bolało mimo, że dostawałam tabletki...
A poronienie miałam całkowite bez zabiegu.
Ale wiadomo najlepiej wszystko sprawdzić [emoji9]
reklama