reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Od góry 25dc środek 26dc i na dole dzisiejszy ,po czasie ciemniejsza się zrobiła....a jeszcze jedno ,ten pierwszy o czułości 10 kolejne 25

Nie patrz na kolor kreski na teście. Tym bardziej jak masz różne czułości. Dzisiaj zrobisz betę, powtórz sobie w środę i będzie git ;) stres jest i będzie zawsze już, uwierz mi...

@kb.karola90 wiesz, piersi to mój jedyny objaw już... Senność przeszła, brzuch nie boli już jak na @ też od jakiegoś tygodnia, więc oczywiście mój mózg zaczyna kombinować :p

@Totois30 cieszę się że u ciebie wszystko okej :) to już chyba końcówka? Na kiedy ty masz termin?? :) podjadę do swojej lekarki do szpitala w środę rano. Powiem że bolą mnie plecy i zapytam czy zrobi usg. Bo jakby tego było mało, ostatnio lekarz stwierdził że mam bakterie w śluzie i dał globulki. Efekt jest taki że śluz zrobił się żółty i zaczęło po nich swędziec.... Także też sobie to skonsultuje w środę...

Przepraszam was że tak marudze o tych cyckach, wiem że powinnam iść na wizytę żeby mieć pewność co się dzieje. Ale do środy trochę czasu zostało :p

reklama
Nie patrz na kolor kreski na teście. Tym bardziej jak masz różne czułości. Dzisiaj zrobisz betę, powtórz sobie w środę i będzie git ;) stres jest i będzie zawsze już, uwierz mi...

@kb.karola90 wiesz, piersi to mój jedyny objaw już... Senność przeszła, brzuch nie boli już jak na @ też od jakiegoś tygodnia, więc oczywiście mój mózg zaczyna kombinować :p

@Totois30 cieszę się że u ciebie wszystko okej :) to już chyba końcówka? Na kiedy ty masz termin?? :) podjadę do swojej lekarki do szpitala w środę rano. Powiem że bolą mnie plecy i zapytam czy zrobi usg. Bo jakby tego było mało, ostatnio lekarz stwierdził że mam bakterie w śluzie i dał globulki. Efekt jest taki że śluz zrobił się żółty i zaczęło po nich swędziec.... Także też sobie to skonsultuje w środę...

Przepraszam was że tak marudze o tych cyckach, wiem że powinnam iść na wizytę żeby mieć pewność co się dzieje. Ale do środy trochę czasu zostało :p
Przecież my tu jesteśmy od tego żeby nawzajem stawiać się do pionu :)
Objawy są to źle bo funkcjonować nie idzie...nie ma to źle bo na łeb można dostać :D każdej ciężarnej powinni udostępniać lekarza z usg do domu :D

@roki_1991 marudź jeśli dzięki temu Ci lepiej:-) ja Ci już mówiłam ja wierzę że tam jest wszystko dobrze i nie masz się czym martwić. A że objawy zanikają i znowu wracają to normalna sprawa jest

@kb.karola90 wiesz, piersi to mój jedyny objaw już... Senność przeszła, brzuch nie boli już jak na @ też od jakiegoś tygodnia, więc oczywiście mój mózg zaczyna kombinować [emoji14]

Też mam wizytę w środę musimy jakoś wspólnie dac radę

@kb.karola90 wg om11+4 wg usg jakieś 5-6 dni mniej. Także niestety nie minął... Ostatnie usg było 9+2 takze nie mam pojęcia co się tam dzieje... A ze poprzednia ciążę straciłam właśnie między wizytami w 8+5 a 11+5 to wariuje....

Kochane dzis trudny dzien - dzien dziecka utraconego. Dla mnie podwojnie, bo mialam na dzis termin porodu.
Kazda z nas niech przezyje ten dzien na swoj sposob.
Nasze dzieci maja dzis swoje swieto. Uśmiechnijmy sie do nich chociaz na chwile w kierunku nieba.
Trzymajcie sie ;*

reklama
Ja w pracy masakra. Siedzę jak na gwoździach (tak leci, jeszcze mam jasny fotel z materiału). A piersi to mnie strasznie bolą - stanik mi zawadza, tak mnie bolą. :-( :-(

Do góry