Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pracy masakra. Siedzę jak na gwoździach (tak leci, jeszcze mam jasny fotel z materiału). A piersi to mnie strasznie bolą - stanik mi zawadza, tak mnie bolą. :-( :-(
Wcześniej wychodzę.Nie masz możliwości wziąć sobie ze dwa dni wolnego chociaż? To będzie męka siedzenie przy biurku 8h w takim stanie...
Wiem wiemTo już na zapas Ci mowie żebyś nie przyjmowała się jeśli pierwszy wynik będzie niski, najważniejszy jest przyrost
Wiem wiem
Roki ja w moja rocznicę ostatnio w maju poronilam więc to był czas smutku;(To prawda, ten dzień będzie ciężki dla nas wszystkich... A dziś moja druga rocznica ślubu.. Nie było mi nigdy dane cieszyć się w pełni z rocznicy, bo już w pierwsza rocznicę był to bardziej dzień zadumy nad moim Aniołkiem