reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Od góry 25dc środek 26dc i na dole dzisiejszy ,po czasie ciemniejsza się zrobiła....a jeszcze jedno ,ten pierwszy o czułości 10 kolejne 25

Nie patrz na kolor kreski na teście. Tym bardziej jak masz różne czułości. Dzisiaj zrobisz betę, powtórz sobie w środę i będzie git ;) stres jest i będzie zawsze już, uwierz mi...

@kb.karola90 wiesz, piersi to mój jedyny objaw już... Senność przeszła, brzuch nie boli już jak na @ też od jakiegoś tygodnia, więc oczywiście mój mózg zaczyna kombinować :p

@Totois30 cieszę się że u ciebie wszystko okej :) to już chyba końcówka? Na kiedy ty masz termin?? :) podjadę do swojej lekarki do szpitala w środę rano. Powiem że bolą mnie plecy i zapytam czy zrobi usg. Bo jakby tego było mało, ostatnio lekarz stwierdził że mam bakterie w śluzie i dał globulki. Efekt jest taki że śluz zrobił się żółty i zaczęło po nich swędziec.... Także też sobie to skonsultuje w środę...

Przepraszam was że tak marudze o tych cyckach, wiem że powinnam iść na wizytę żeby mieć pewność co się dzieje. Ale do środy trochę czasu zostało :p

reklama
Nie patrz na kolor kreski na teście. Tym bardziej jak masz różne czułości. Dzisiaj zrobisz betę, powtórz sobie w środę i będzie git ;) stres jest i będzie zawsze już, uwierz mi...

@kb.karola90 wiesz, piersi to mój jedyny objaw już... Senność przeszła, brzuch nie boli już jak na @ też od jakiegoś tygodnia, więc oczywiście mój mózg zaczyna kombinować :p

@Totois30 cieszę się że u ciebie wszystko okej :) to już chyba końcówka? Na kiedy ty masz termin?? :) podjadę do swojej lekarki do szpitala w środę rano. Powiem że bolą mnie plecy i zapytam czy zrobi usg. Bo jakby tego było mało, ostatnio lekarz stwierdził że mam bakterie w śluzie i dał globulki. Efekt jest taki że śluz zrobił się żółty i zaczęło po nich swędziec.... Także też sobie to skonsultuje w środę...

Przepraszam was że tak marudze o tych cyckach, wiem że powinnam iść na wizytę żeby mieć pewność co się dzieje. Ale do środy trochę czasu zostało :p
Przecież my tu jesteśmy od tego żeby nawzajem stawiać się do pionu :)
Objawy są to źle bo funkcjonować nie idzie...nie ma to źle bo na łeb można dostać :D każdej ciężarnej powinni udostępniać lekarza z usg do domu :D

@roki_1991 marudź jeśli dzięki temu Ci lepiej:-) ja Ci już mówiłam ja wierzę że tam jest wszystko dobrze i nie masz się czym martwić. A że objawy zanikają i znowu wracają to normalna sprawa jest

@kb.karola90 wiesz, piersi to mój jedyny objaw już... Senność przeszła, brzuch nie boli już jak na @ też od jakiegoś tygodnia, więc oczywiście mój mózg zaczyna kombinować [emoji14]

Też mam wizytę w środę musimy jakoś wspólnie dac radę

@kb.karola90 wg om11+4 wg usg jakieś 5-6 dni mniej. Także niestety nie minął... Ostatnie usg było 9+2 takze nie mam pojęcia co się tam dzieje... A ze poprzednia ciążę straciłam właśnie między wizytami w 8+5 a 11+5 to wariuje....

Kochane dzis trudny dzien - dzien dziecka utraconego. Dla mnie podwojnie, bo mialam na dzis termin porodu.
Kazda z nas niech przezyje ten dzien na swoj sposob.
Nasze dzieci maja dzis swoje swieto. Uśmiechnijmy sie do nich chociaz na chwile w kierunku nieba.
Trzymajcie sie ;*

reklama
Ja w pracy masakra. Siedzę jak na gwoździach (tak leci, jeszcze mam jasny fotel z materiału). A piersi to mnie strasznie bolą - stanik mi zawadza, tak mnie bolą. :-( :-(

Do góry