roki_1991
Fanka BB :)
Od góry 25dc środek 26dc i na dole dzisiejszy ,po czasie ciemniejsza się zrobiła....a jeszcze jedno ,ten pierwszy o czułości 10 kolejne 25
Nie patrz na kolor kreski na teście. Tym bardziej jak masz różne czułości. Dzisiaj zrobisz betę, powtórz sobie w środę i będzie git stres jest i będzie zawsze już, uwierz mi...
@kb.karola90 wiesz, piersi to mój jedyny objaw już... Senność przeszła, brzuch nie boli już jak na @ też od jakiegoś tygodnia, więc oczywiście mój mózg zaczyna kombinować
@Totois30 cieszę się że u ciebie wszystko okej to już chyba końcówka? Na kiedy ty masz termin?? podjadę do swojej lekarki do szpitala w środę rano. Powiem że bolą mnie plecy i zapytam czy zrobi usg. Bo jakby tego było mało, ostatnio lekarz stwierdził że mam bakterie w śluzie i dał globulki. Efekt jest taki że śluz zrobił się żółty i zaczęło po nich swędziec.... Także też sobie to skonsultuje w środę...
Przepraszam was że tak marudze o tych cyckach, wiem że powinnam iść na wizytę żeby mieć pewność co się dzieje. Ale do środy trochę czasu zostało