@roki_1991 jak miałam takie akcje z tokso to cycuchy z dnia na dzien przestały mnie zupełnie boleć. Wcześniej bolały nawet jak ich nie dotykalam. Myślałam że oszaleje...ale po paru dniach zaczęły znowu boleć
ostatnio mi się ktoś pytał jak się czuje, ja na to ze coraz.lepiej, mdłości i senność mijają...wczoraj miałam mdłości od samego rana po śniadaniu do momentu aż zasnęłam...no i 2-godzinna drzemka po obiedzie...także widzisz na to nie ma reguły. A.to co dzieje się w naszych głowach to jest jakaś masakra. Ja bym mogła codziennie latać na usg. Ostatnie usg miałam 29.09, następne mam 19.10 i już świruje. Dobrze ze mam ten detektor
no i dobrze że mam blond włosy bo pewnie jestem juz w większości siwa
@Kasiulek 77 przestań Cię błagam maltretowac się tymi testami. Ja zrobiłam w tej ciąży dwa testy, które wyglądały identycznie i na pierwszym kreska była trochę ciemniejsza niż na tym drugim, no to ja oczywiście już zawał...ale jak się na spokojnie przejrzałam to okazało się że w tym drugim teście nawet kontrolna kreska jest jaśniejsza niż w tym pierwszym
także chyba nie ma co porównywać testów a już w szczególności testów o różnych czułościach. A masz możliwość zrobienia bety?
@Lu_cy większość dziewczyn na początku boli brzuch jak na @. Mnie też bolał. Musisz wyluzować bo pewnie im więcej się stresujesz tym bardziej boli. Lec z rana po nospe i jak chcesz to zrób betę dla własnego spokoju ale na bank musi być dobrze
@Totois30 ciesze się bardzo, że chociaż u Was "nuda"
I oby tak dalej
@kasiula222 trzymam kciuki aby jak najszybciej się to skończyło i obyło się bez zabiegu...