reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj, przykro mi, że życie również Ciebie tak doświadczyło i równocześnie gratuluję pozytywnego testu :happy: trzymam kciuki za nudną/normalną ciążę ;-) ;) Ja mam 3 aniołki w niebie, córkę przy sobie i bliźnięta w brzuchu ...
Jej bliźniaki super :biggrin2:,który tydzień? Ja mam bliźniaczki 20-letnie ,młodsza 15 ,i z racji tego że mój tz dzieci nie ma zaczęliśmy się starać w kwietniu ubiegłego roku ,nie spodziewałam się komplikacji ,w pierwszą ciążę zaszłam w 1cs ,druga po 7 mies i teraz po 4 mies po poronieniu :blink:

reklama
@Kasiulek77 witaj. Przykro mi że na ciebie również to trafiło, ale cieszę się że znów zobaczyłas dwie kreseczki ;) trzymam kciuki :)

Ja zwariuje... Cycki nie bolą wcale, nawet przy dotyku, jakieś takie miękkie są.... Ja wiem ze to nie wyznacznik, ale czy to na prawdę musi być takie stresujące? :( niby są trochę większe niż zawsze, ale wydaje mi się że jednak maleją :(
Po stratach tak już jest ,mam to samo ciągle się macam czy bolą ,ciągle sprawdzam czy nic nie leci ,oszaleć można ,ciężko cierpliwie czekać ,ale nic innego nie zostaje ...jeszcze w zeszłym roku jak zaczęliśmy się starać nic nie wiedzialam o becie ,przyrostach ...w poprzednich ciążach chodzilam na NFZ ,w pierwszej byłam w 10 tyg potwierdzić ciążę w drugiej w 16 chyba dopiero :oinne czasy były ,nie było internetu ;)a teraz testy zaraz po owu by człowiek robił :Di szukanie czy wszystko dobrze ,a wiadomo każda ma inaczej ,pozostaje czekać i być dobrej myśli

Ehh dziewczyny ,po stratach to człowiek glupieje,wybieram się dziś na betę w środę powtórzę jaki przyrost ,i podkusilo mnie znowu zrobić test bo mi został jeden ,kreska taka sama jak dwa dni temu ,nie ciemnieje ,to dopiero 27dc brzuch pobolewa ,wypatruje @ ...czy Wy też tak fiksujecie?
Ja też tak świruje. Chociaż przestałam już robić testy. Pewnie dzisiaj znowu pojadę na bete bo się stresuje. Boli mnie brzuch, mam tylko deespe, niby to samo co nospa Ale boję się to wziąć. Chciałabym tak nie swirowac

@roki_1991 jak miałam takie akcje z tokso to cycuchy z dnia na dzien przestały mnie zupełnie boleć. Wcześniej bolały nawet jak ich nie dotykalam. Myślałam że oszaleje...ale po paru dniach zaczęły znowu boleć :) ostatnio mi się ktoś pytał jak się czuje, ja na to ze coraz.lepiej, mdłości i senność mijają...wczoraj miałam mdłości od samego rana po śniadaniu do momentu aż zasnęłam...no i 2-godzinna drzemka po obiedzie...także widzisz na to nie ma reguły. A.to co dzieje się w naszych głowach to jest jakaś masakra. Ja bym mogła codziennie latać na usg. Ostatnie usg miałam 29.09, następne mam 19.10 i już świruje. Dobrze ze mam ten detektor :) no i dobrze że mam blond włosy bo pewnie jestem juz w większości siwa :)

@Kasiulek 77 przestań Cię błagam maltretowac się tymi testami. Ja zrobiłam w tej ciąży dwa testy, które wyglądały identycznie i na pierwszym kreska była trochę ciemniejsza niż na tym drugim, no to ja oczywiście już zawał...ale jak się na spokojnie przejrzałam to okazało się że w tym drugim teście nawet kontrolna kreska jest jaśniejsza niż w tym pierwszym :) także chyba nie ma co porównywać testów a już w szczególności testów o różnych czułościach. A masz możliwość zrobienia bety?

@Lu_cy większość dziewczyn na początku boli brzuch jak na @. Mnie też bolał. Musisz wyluzować bo pewnie im więcej się stresujesz tym bardziej boli. Lec z rana po nospe i jak chcesz to zrób betę dla własnego spokoju ale na bank musi być dobrze :)

@Totois30 ciesze się bardzo, że chociaż u Was "nuda" :) I oby tak dalej :)

@kasiula222 trzymam kciuki aby jak najszybciej się to skończyło i obyło się bez zabiegu...

@roki_1991 jak miałam takie akcje z tokso to cycuchy z dnia na dzien przestały mnie zupełnie boleć. Wcześniej bolały nawet jak ich nie dotykalam. Myślałam że oszaleje...ale po paru dniach zaczęły znowu boleć :) ostatnio mi się ktoś pytał jak się czuje, ja na to ze coraz.lepiej, mdłości i senność mijają...wczoraj miałam mdłości od samego rana po śniadaniu do momentu aż zasnęłam...no i 2-godzinna drzemka po obiedzie...także widzisz na to nie ma reguły. A.to co dzieje się w naszych głowach to jest jakaś masakra. Ja bym mogła codziennie latać na usg. Ostatnie usg miałam 29.09, następne mam 19.10 i już świruje. Dobrze ze mam ten detektor :) no i dobrze że mam blond włosy bo pewnie jestem juz w większości siwa :)

@Kasiulek 77 przestań Cię błagam maltretowac się tymi testami. Ja zrobiłam w tej ciąży dwa testy, które wyglądały identycznie i na pierwszym kreska była trochę ciemniejsza niż na tym drugim, no to ja oczywiście już zawał...ale jak się na spokojnie przejrzałam to okazało się że w tym drugim teście nawet kontrolna kreska jest jaśniejsza niż w tym pierwszym :) także chyba nie ma co porównywać testów a już w szczególności testów o różnych czułościach. A masz możliwość zrobienia bety?

@Lu_cy większość dziewczyn na początku boli brzuch jak na @. Mnie też bolał. Musisz wyluzować bo pewnie im więcej się stresujesz tym bardziej boli. Lec z rana po nospe i jak chcesz to zrób betę dla własnego spokoju ale na bank musi być dobrze :)

@Totois30 ciesze się bardzo, że chociaż u Was "nuda" :) I oby tak dalej :)

@kasiula222 trzymam kciuki aby jak najszybciej się to skończyło i obyło się bez zabiegu...
Tak właśnie czekam w kolejce na betę ,w środę powtórzę i koniec z testami ;)

Dla mniw ta kreska jest mocniejsza ;*
A co do testów owu to ja zaszłam w ciąże jak przestałam je używać :) a owu w cyklu w którym zaszłam miałam w 8-10 dc. Tak wcześnie to ja testów nie robiłam :) i to były prawdopodobnie wakacyjno-urlopowe przytulanki po piwku na luzie. No bo przecież gdzie tak wcześnie owulacja :) i dało się :)

Tak właśnie czekam w kolejce na betę ,w środę powtórzę i koniec z testami ;)
Jak masz jeszcze te testy to wszystkie dzisiaj zrób i koniec z nimi :) a betę robisz pierwszy raz czy juz robiłaś?

Dziewczynki mam taką sprawę, jak pytam Was o coś po 10 razy to serdecznie przepraszam ale ja mam teraz kisiel zamiast mózgu :) normalnie czasem mam wrażenie ze cofam sie w rozwoju :D

Jak masz jeszcze te testy to wszystkie dzisiaj zrób i koniec z nimi :) a betę robisz pierwszy raz czy juz robiłaś?

Dziewczynki mam taką sprawę, jak pytam Was o coś po 10 razy to serdecznie przepraszam ale ja mam teraz kisiel zamiast mózgu :) normalnie czasem mam wrażenie ze cofam sie w rozwoju :D
Pierwszy raz będę robić ,testów już nie mam więcej :D

reklama
Do góry