reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@OneMoreTime dokładnie tak to wyglądało w moim przypadku... A leżenie całymi dniami nie pomaga przy naszych skłonnościach do zakrzepow.
Rozmawiałam już dzisiaj z menagerka i powiedziałam jej ze jeśli da mi w każdym tygodniu jakiś wolny dzień (środa albo czwartek) to mogę pracować, jeśli oczywiście lekarz mi pozwoli. Bo wiadomo że jeśli będzie zakaz to l4 i tyle. Powiedziała że nie ma problemu ale ze jak będę chciała iść na l4 to mam iść i się nie zastanawiać nawet :) także bardzo spoko :)

reklama
@OneMoreTime dokładnie tak to wyglądało w moim przypadku... A leżenie całymi dniami nie pomaga przy naszych skłonnościach do zakrzepow.
Rozmawiałam już dzisiaj z menagerka i powiedziałam jej ze jeśli da mi w każdym tygodniu jakiś wolny dzień (środa albo czwartek) to mogę pracować, jeśli oczywiście lekarz mi pozwoli. Bo wiadomo że jeśli będzie zakaz to l4 i tyle. Powiedziała że nie ma problemu ale ze jak będę chciała iść na l4 to mam iść i się nie zastanawiać nawet :) także bardzo spoko :)
Spoko managerka:) pracujesz w korporacji?

Nie. W piekarnik, ale duża firma więc zatrudniają menagerów żeby sobie ogarnąć to wszystko.

Robiłam dziś progesteron.... 15.59 :( :( jestem załamana :(

Hej sorki za nieobecnosc, @Oczekujaca123 ja nie pisalam o braku owulacji tylko o plamieniu ok tydzien przed terminem@ bo chyba o tym pisalas? Jak cos poczytaj o niedomodze fazy lutealnej moze akurat cos Ci sie przyda :* @roki_1991 nie wiem co z progesteronem, nie znam sie, wizyta jutro wizyta? To na spokojnie:*
3Mam kciuki za wasze fasolki:*

reklama
Daj koniecznie znać co z fasolinkiem ;* Nie martw się na zaś:*

Ja po wizycie... Pęcherzyk pękł Ciałko żółte jest i czekamy na rozwój wydarzeń. Koło 24 powinna ewentualnie @ się pojawić a jak nie to clexane i w dalszym ciągu acard :)
@Totois30 Bylam dzis u ginekologa ( nie swojego , mam w pakiecie luxmed) Potwierdził, ze byla owu, ze jest ciałko zolte, ze macica wyglada dobrze, szyjka mimo połowy cyklu jest dlugo i skierowana do kosci krzyzowej (podobno to dobrze swiadczy, bo gorzej gdyby juz przed ciaza byla slaba, krotka ). Stwierdził, ze cialo w 100% gotowe na ciaze. Poczekać na kolejna @ i dzialac...
Plamienia i bol w czasie owulacji okreslil jako normalny i wrecz pożądany objaw, bo to oznacza, ze cos sie dzieje i jest ok... [emoji15]
Ale oczywiscie dzieki za podpowiedzi i poczytam o tej niedomodze, zawsze lepiej wiecej wiedziec.

@roki_1991 trzymam kciuki :* co do.progesteronu to ja go nigdy w ciazy nie badalam a od.poczatku bralam luteibe 2x100 ile ty bierzesz? Moze gin Ci zwiekszy. Daj znac jak po wizycie

@Syl92 trzymam kciuki, zeby sie nie pojawila ;))

Do góry