kasiula222
Fanka BB :)
Patuska o której masz wizytę ?
Roki a ty kiedy ?
Roki a ty kiedy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie stresuj się będzie dobrze kochana musi ...U mnie dziś brak objawów rano zrobiłam badania krwi i teraz jestem śpiąca bardzo ale noc kiepska mała dokazywała .Ja się trochę martwię tym ciśnieniem podwyższonym ... Ale nic muszę czekać do poniedziałku .Który u cb tydzień@kasiula222 patuśka ma o 11 ja o 15. Bardzo się denerwuje tym wynikiem progesteronu, bo mega niski jest... Dziś od rana mi nie dobrze i słabo, chce mi się spać, a na myśl o jedzeniu aż mną trzęsie... Bułkę jem od dwóch godzin, na trzy razy.. Musiałam chociaż kilka gryzów żeby wziąć leki... Masakra, dopiero mi się udało ją zjeść. Musiałam wyjść z pracy, bo nie byłam w stanie funkcjonować. Jestem blada jak ściana i mogę tylko leżeć a wiem że stres jest szkodliwy
Pewnie i objawy i stres ...Więc spokojnie ...który tydzień ? Ja też już chciała bym wiedzieć na czym stoję ...@Destino kochana, brałas tylko tego dupka i luteine? Zapytam na wizycie co myśli. Dziękuję za dobre słowo, bo to pokazuje że jeszcze może być dobrze. Tak bardzo bym chciała żeby się udało. Może faktycznie trafiłam na ten najniższy poziom progesteronu, oby tak było. Mnie wczoraj wieczór zabolał mocniej brzuch i plecy, wzięłam dwa magnezy położyłam się i przeszło. Jeszcze badanie moczu - jak zwykle liczne bakterie.... Cały czas tak mi wychodzi, zawsze...
@kasiula222 ja nie wiem czy to objawy ciąży czy tylko stresu. Czuję niesmak w ustach, co chwile zgaga. I ręce mi śmierdza czosnkiem choć myłam je już kilka razy porządnie...