reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kasiula222 patuśka ma o 11 ja o 15. Bardzo się denerwuje tym wynikiem progesteronu, bo mega niski jest... Dziś od rana mi nie dobrze i słabo, chce mi się spać, a na myśl o jedzeniu aż mną trzęsie... Bułkę jem od dwóch godzin, na trzy razy.. Musiałam chociaż kilka gryzów żeby wziąć leki... Masakra, dopiero mi się udało ją zjeść. Musiałam wyjść z pracy, bo nie byłam w stanie funkcjonować. Jestem blada jak ściana i mogę tylko leżeć :( a wiem że stres jest szkodliwy :(

@patuśka kciuki za dobre wiesci z wizyt

@roki_1991 wiem, ze to nie pocieszajace, ale w ciazy z Natim moj progesteron z 25 spadl prawie do 16. Potem odpuscilam badania by nie ze swirowac. Od poczatku, od 4tc zaczelam plamic, zaraz krwawic, mialam skurcze nie dajace sie wyciszyc i mocne bole brzucha, takie, ze w pol zgieta chodzilam. Dostalam duphaston, bo jest ponoc lepszy o tyle od luteiny, ze dziala na uklad immunologiczny w jakis sposob i chroni przed poronieniem. Nie pytaj jak bo nie wiem ile w tym prawdy. Bralam 1x1x1 a przy silniejszych krwawieniach 2x1x2. Przy silnym krwawieniu mialam tez cyklonamine lub exacyl, ale naprawde malo, duze dawki magnezu i potasu. No i nospe forte na wyciszanie skurczy, ale slabo dzialala. Tak wiec niski progesteron tez nie musi oznaczac konca. Niech dzisiejszy dzien przyniesie na wizycie duzo szczescia i dobrych wiadomosci

@kasiula222 patuśka ma o 11 ja o 15. Bardzo się denerwuje tym wynikiem progesteronu, bo mega niski jest... Dziś od rana mi nie dobrze i słabo, chce mi się spać, a na myśl o jedzeniu aż mną trzęsie... Bułkę jem od dwóch godzin, na trzy razy.. Musiałam chociaż kilka gryzów żeby wziąć leki... Masakra, dopiero mi się udało ją zjeść. Musiałam wyjść z pracy, bo nie byłam w stanie funkcjonować. Jestem blada jak ściana i mogę tylko leżeć :( a wiem że stres jest szkodliwy :(
Nie stresuj się będzie dobrze kochana musi ...U mnie dziś brak objawów rano zrobiłam badania krwi i teraz jestem śpiąca bardzo ale noc kiepska mała dokazywała .Ja się trochę martwię tym ciśnieniem podwyższonym ... Ale nic muszę czekać do poniedziałku .Który u cb tydzień

@Destino kochana, brałas tylko tego dupka i luteine? Zapytam na wizycie co myśli. Dziękuję za dobre słowo, bo to pokazuje że jeszcze może być dobrze. Tak bardzo bym chciała żeby się udało. Może faktycznie trafiłam na ten najniższy poziom progesteronu, oby tak było. Mnie wczoraj wieczór zabolał mocniej brzuch i plecy, wzięłam dwa magnezy położyłam się i przeszło. Jeszcze badanie moczu - jak zwykle liczne bakterie.... Cały czas tak mi wychodzi, zawsze...
@kasiula222 ja nie wiem czy to objawy ciąży czy tylko stresu. Czuję niesmak w ustach, co chwile zgaga. I ręce mi śmierdza czosnkiem choć myłam je już kilka razy porządnie...

@Destino kochana, brałas tylko tego dupka i luteine? Zapytam na wizycie co myśli. Dziękuję za dobre słowo, bo to pokazuje że jeszcze może być dobrze. Tak bardzo bym chciała żeby się udało. Może faktycznie trafiłam na ten najniższy poziom progesteronu, oby tak było. Mnie wczoraj wieczór zabolał mocniej brzuch i plecy, wzięłam dwa magnezy położyłam się i przeszło. Jeszcze badanie moczu - jak zwykle liczne bakterie.... Cały czas tak mi wychodzi, zawsze...
@kasiula222 ja nie wiem czy to objawy ciąży czy tylko stresu. Czuję niesmak w ustach, co chwile zgaga. I ręce mi śmierdza czosnkiem choć myłam je już kilka razy porządnie...
Pewnie i objawy i stres ...Więc spokojnie ...który tydzień ? Ja też już chciała bym wiedzieć na czym stoję ...

@roki_1991 To możesz zrób sobie posiew z moczu z antybiotykogramem? Może trzeba będzie zadziałać antybiotykiem, a wówczas dobrze wiedzieć na co są bakterie wrażliwe. Trzymam kciuki za wizytę!

reklama
Do góry