reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@OneMoreTime dokładnie tak to wyglądało w moim przypadku... A leżenie całymi dniami nie pomaga przy naszych skłonnościach do zakrzepow.
Rozmawiałam już dzisiaj z menagerka i powiedziałam jej ze jeśli da mi w każdym tygodniu jakiś wolny dzień (środa albo czwartek) to mogę pracować, jeśli oczywiście lekarz mi pozwoli. Bo wiadomo że jeśli będzie zakaz to l4 i tyle. Powiedziała że nie ma problemu ale ze jak będę chciała iść na l4 to mam iść i się nie zastanawiać nawet :) także bardzo spoko :)

reklama
@OneMoreTime dokładnie tak to wyglądało w moim przypadku... A leżenie całymi dniami nie pomaga przy naszych skłonnościach do zakrzepow.
Rozmawiałam już dzisiaj z menagerka i powiedziałam jej ze jeśli da mi w każdym tygodniu jakiś wolny dzień (środa albo czwartek) to mogę pracować, jeśli oczywiście lekarz mi pozwoli. Bo wiadomo że jeśli będzie zakaz to l4 i tyle. Powiedziała że nie ma problemu ale ze jak będę chciała iść na l4 to mam iść i się nie zastanawiać nawet :) także bardzo spoko :)
Spoko managerka:) pracujesz w korporacji?

Nie. W piekarnik, ale duża firma więc zatrudniają menagerów żeby sobie ogarnąć to wszystko.

Robiłam dziś progesteron.... 15.59 :( :( jestem załamana :(

Hej sorki za nieobecnosc, @Oczekujaca123 ja nie pisalam o braku owulacji tylko o plamieniu ok tydzien przed terminem@ bo chyba o tym pisalas? Jak cos poczytaj o niedomodze fazy lutealnej moze akurat cos Ci sie przyda :* @roki_1991 nie wiem co z progesteronem, nie znam sie, wizyta jutro wizyta? To na spokojnie:*
3Mam kciuki za wasze fasolki:*

reklama
Daj koniecznie znać co z fasolinkiem ;* Nie martw się na zaś:*

Ja po wizycie... Pęcherzyk pękł Ciałko żółte jest i czekamy na rozwój wydarzeń. Koło 24 powinna ewentualnie @ się pojawić a jak nie to clexane i w dalszym ciągu acard :)
@Totois30 Bylam dzis u ginekologa ( nie swojego , mam w pakiecie luxmed) Potwierdził, ze byla owu, ze jest ciałko zolte, ze macica wyglada dobrze, szyjka mimo połowy cyklu jest dlugo i skierowana do kosci krzyzowej (podobno to dobrze swiadczy, bo gorzej gdyby juz przed ciaza byla slaba, krotka ). Stwierdził, ze cialo w 100% gotowe na ciaze. Poczekać na kolejna @ i dzialac...
Plamienia i bol w czasie owulacji okreslil jako normalny i wrecz pożądany objaw, bo to oznacza, ze cos sie dzieje i jest ok... [emoji15]
Ale oczywiscie dzieki za podpowiedzi i poczytam o tej niedomodze, zawsze lepiej wiecej wiedziec.

@roki_1991 trzymam kciuki :* co do.progesteronu to ja go nigdy w ciazy nie badalam a od.poczatku bralam luteibe 2x100 ile ty bierzesz? Moze gin Ci zwiekszy. Daj znac jak po wizycie

@Syl92 trzymam kciuki, zeby sie nie pojawila ;))

Do góry