reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Totois30 Bylam dzis u ginekologa ( nie swojego , mam w pakiecie luxmed) Potwierdził, ze byla owu, ze jest ciałko zolte, ze macica wyglada dobrze, szyjka mimo połowy cyklu jest dlugo i skierowana do kosci krzyzowej (podobno to dobrze swiadczy, bo gorzej gdyby juz przed ciaza byla slaba, krotka ). Stwierdził, ze cialo w 100% gotowe na ciaze. Poczekać na kolejna @ i dzialac...
Plamienia i bol w czasie owulacji okreslil jako normalny i wrecz pożądany objaw, bo to oznacza, ze cos sie dzieje i jest ok... [emoji15]
Ale oczywiscie dzieki za podpowiedzi i poczytam o tej niedomodze, zawsze lepiej wiecej wiedziec.

@roki_1991 trzymam kciuki :* co do.progesteronu to ja go nigdy w ciazy nie badalam a od.poczatku bralam luteibe 2x100 ile ty bierzesz? Moze gin Ci zwiekszy. Daj znac jak po wizycie

@Syl92 trzymam kciuki, zeby sie nie pojawila ;))
Nie dziękuję:* A jak się nie uda to za miesiąc działamy razem :)
@roki_1991 czy mozesz dodatkowo jeszcze dostać dupka?

Dziewczyny proszę o kciuki jutro, mam wizyte, to bedzie wizyta mniej więcej w tym terminie co poprzednia ciaza obumarla.
Trzymam kciuki, będzie dobrze :*

Wiesz co, nie wydaje mi się żeby to było możliwe, tym bardziej bez leków. A patrzyłas na jednostki? Bo może we Włoszech są jakieś inne jednostki? Albo normy? Bo homocysteina 3 to dużo za mało jest

@kasiula222 jak tam twoje objawy? Masz coś czy cisza?? @kb.karola90 a ty?? Bo u mnie to wszystko takie dziwne i nie wiem czy prawidłowe czy coś się dzieje złego, a wizyta dopiero w środę...
Nie ma czegoś takiego jak za niska homocysteina.... Ja miałam 4 i było ok. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę - musi być ok.
Cześć dziewczyny :happy: większości z Was nie znam, bo nie było mnie tu ze 2 lata... jedynie @witch84 pamiętam :blink: przykro mi, że Was też to spotkało :sad: wróciłam, bo całkiem niespodziewanie okazało się, że jestem w ciąży i to ku wielkiemu zaskoczeniu ( i teraz już radości ;-) ;) ) w ciąży bliźniaczej :-D:-D:-D więc będę zaglądać do Was (mam nadzieję jeszcze ok. 7 m-cy), bo nikt nie rozumie, tak jak mamy aniołków, lęków w trakcie ciąży po wcześniejszej stracie....
Zaraz spróbuję wkleić suwaczek, jak sobie przypomnę jak to było.... :rolleyes2:
Ja Cie piętam :-D

reklama
Do góry