reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Moja wczorajsza homocysteina to 7.49. Nie ma tak źle, bałam się że będzie gorzej ;) biorę tylko prenatal, ale dopiero od 2 tygodni, bo wcześniej "obraziłam" się na leki i nie brałam nic przez 3tygodnie czasu..
Sprawdzę jeszcze za jakiś czas i zobaczę czy coś zmienić, dołożyć czy zostawić tak jak jest :)

Doczytałam na internecie ale czy to oznacza ze w przypadku zajścia w ciąże nie będę musiała brać zastrzyków ? Lekarz mówił ze po tym v leiden będzie wiedział jaka dawka zastrzyków w przypadku pozytywnego testu ciążowego .

reklama
Ja tez bralam tylko prenatal uno i kwas foliowy zwykly 5mg... Zwykly kwas chyba do 16 tc. Ale nie mam zbadanej mutacji i zakrzepowe wszystko ujemne.
@roki_1991 ja od 2 mcy dzieki radzie kogos stąd chyba @witch84 ( juz sie pytałam czy to info od witch ale nie odpisala :p) robie zastrzyk pod katem 45 stopni i mam bielutki brzunio super, nic nie boli nic nie szczypie, siniaki sie nie robia:) konsultowalam z ginem i specami w wawie, mozna i pod tym katem:)

Do góry