1
183785
Gość
Zaczęłam pić sok z buraka :-) Podobno pomaga zbić homocysteinę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wit metylowane bierzesz?Zaczęłam pić sok z buraka :-) Podobno pomaga zbić homocysteinę.
Tak.A wit metylowane bierzesz?
Biorę.@Dagmarka1991 sok z buraka super, bo na pewno pomoże, ale proponuję brać też metyle, wtedy szybciej zbijesz
Ja tak miałam, zwłaszcza jak przeszłam na uda. Po prostu czasami trafi się w jakieś małe naczynko . To nic groźnego :-*Dziewczyny to znowu ja z tematem zastrzyki . Zauważyłam że po kilku godzinach po zastrzyku z miejsca wkłucia delikatnie mi krew wypływa że mi koszulke zaciapie troszkę .. Też tak któraś miała. ?
Ok to dzięki za info będzie już się martwiłam ...Ja tak miałam, zwłaszcza jak przeszłam na uda. Po prostu czasami trafi się w jakieś małe naczynko . To nic groźnego :-*
Jaki pijesz sok z buraka? Kupiony czy sama robisz? I czy to zwykły sok czy z kiszonych? Moja homocysteina skacze ostatnio w cały świat chyba muszę włączyć buraki@Dagmarka1991 sok z buraka super, bo na pewno pomoże, ale proponuję brać też metyle, wtedy szybciej zbijesz