reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie i maluch rośnie a serduszko ładnie bije.
IMG_5386.JPG

Załączniki

• IMG_5386.JPG
    IMG_5386.JPG
    170,7 KB · Wyświetleń: 396
reklama
@witch84 o.jak dobrze przeczytać że moja nie jest wyjatkiem. Na wczoraj misia mieli miec. Oczywiście zapomniała i trzeba było dowozic. W zeszłym roku to kredki w kolo kupowałam a piórnik ciągle pusty. Nawet raz to i bez piornika przyszła. Standardowo gdzieś bluzę posieje. I najgorsze co mnie uruchamia to zachowanie takie samo jak u M przykład:
Ja: córcia weź sobie butelkę z woda
Córcia: a gdzie mam?
Wrrr... M robi to samo, wiecznie musi się mnie pytac gdzie co jest.
@membaris moja nagle kąpieli z kaczuszkami sobie zażyczyla. Gdzie od 3lat bierze prysznic i mało kiedy bawi się w wodzie. Nagle ona nie będzie stać tylko chce siedzieć mieć nalana wode i bawic się. Umówili się z M na piątek. Ostatnio mnie zawołała aby pupe jej wytrzeć. Wiem że to są jej sposoby aby zwrócić na siebie uwagę dlatego pozwalamy jej na co nie co. Nie chcę by poczuła sie odtracona. Chociaż wczoraj powiedziała mi że Jasia kocha trochę mocniej ode mnie :-D

@Totois30 A to ja nie odpisałam - dałabym rękę uciąć że odpisałam (i pewnie teraz bym ręki nie miała). Ja nie brałam zastrzyków, więc to nie ja radziłam. Może @agatush lub @Marika92 ??

@muza_ton Moje dzieci wolą wannę - młody idzie, 10 minut i wychodzi umyty. A córka - to jak nie pogonisz, to by i 3 godziny w wannie siedziała... Ostatnio mija godzina jak w wannie siedzi, więc mówię do niej: "Pora wychodzić!", a ona: "A co tak szybko?? Ja jeszcze włosów nie umyłam...". Jak nie staniesz nad nią za każdym razem i nie będziesz mówić, co ma robić - to tego nie zrobi...

@Totois30 A to ja nie odpisałam - dałabym rękę uciąć że odpisałam (i pewnie teraz bym ręki nie miała). Ja nie brałam zastrzyków, więc to nie ja radziłam. Może @agatush lub @Marika92 ??

@muza_ton Moje dzieci wolą wannę - młody idzie, 10 minut i wychodzi umyty. A córka - to jak nie pogonisz, to by i 3 godziny w wannie siedziała... Ostatnio mija godzina jak w wannie siedzi, więc mówię do niej: "Pora wychodzić!", a ona: "A co tak szybko?? Ja jeszcze włosów nie umyłam...". Jak nie staniesz nad nią za każdym razem i nie będziesz mówić, co ma robić - to tego nie zrobi...
Może :D

Ja tez bralam tylko prenatal uno i kwas foliowy zwykly 5mg... Zwykly kwas chyba do 16 tc. Ale nie mam zbadanej mutacji i zakrzepowe wszystko ujemne.
@roki_1991 ja od 2 mcy dzieki radzie kogos stąd chyba @witch84 ( juz sie pytałam czy to info od witch ale nie odpisala :p) robie zastrzyk pod katem 45 stopni i mam bielutki brzunio super, nic nie boli nic nie szczypie, siniaki sie nie robia:) konsultowalam z ginem i specami w wawie, mozna i pod tym katem:)
Ja robiłam pod kątem od 45 do 60 stopni :-)

Ja tez bralam tylko prenatal uno i kwas foliowy zwykly 5mg... Zwykly kwas chyba do 16 tc. Ale nie mam zbadanej mutacji i zakrzepowe wszystko ujemne.
@roki_1991 ja od 2 mcy dzieki radzie kogos stąd chyba @witch84 ( juz sie pytałam czy to info od witch ale nie odpisala :p) robie zastrzyk pod katem 45 stopni i mam bielutki brzunio super, nic nie boli nic nie szczypie, siniaki sie nie robia:) konsultowalam z ginem i specami w wawie, mozna i pod tym katem:)
Spróbuję i ja od tym kątem bo u mnie siniaki ....ale nie bolą te zastrzyki jak robię

reklama
Do góry