reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Dagmarka1991 fasolka? Ja do 35 d.c nie miałam niczego, co by wskazywało na ciążę. Ani testy, ni beta.

@Marika92 o to już poważny gość, widzę.:)

@roki_1991 to będzie pierwszy oficjalny po badaniach cykl starań?

@membaris A możliwe, ale lepiej niech dzidzia poczeka. Chociaż ja się w 37 tyg.zamieniłam w mamusię.Lepiej dopytać lekarza.

@kasiula222 to czapki z głów. Ja chciałabym umieć, ale nie wiem czy dam radę. Nasza córcia też usiłuje się z nią rozprawić, ale, że jest mała to łapki w rękawki i nie ma zabawy. Co do ssania to dopiero się uczy. Akceptuje smoka i butlę i ładnie ciumka z butli, ale oszukuje, bo nic nie ubywa.:)

@jagoda87, super focia. Maleństwo takie. Niech zdrowo rośnie Okruszek. :)

@martakratka, ja też się bałam. Cesarka? Aaaa OMG, naturalny - Aaaa OMG. Dasz radę, a poprzednio jaki miałaś poród?

@witch84 no dokładnie, lepiej wiedzieć. U nas nie jest do końca wiadome co będzie dalej. Na razie widmo operacji trochę się oddaliło.

U nas po konsultacjach stu lekarze specjaliści mówią: czekać i obserwować. Jeszcze wady mogą się delikatnie wchłonąć (no nie wszystkie - rozszczep się nie wchłonie), jeszcze może być dobrze. Póki co, wszystkie układy działają, przepływy są w normie.:)

@membaris dodzwonilas się do dr?
Hej tak samym wieczorem się dodzwoniłam. Plamienie się juz nie powtórzyło. Doktor powiedziała ze gdyby się powtórzyło to przyjechać dzis do niej do przychodni a w razie odejścia wód itp jechać na ip. Jeszcze się wacham ale chyba do niej pojadę niech mnie zbada i sprawdź czy wszystko okej jest. Nie chce tez panikować za wczasu.
@ivvonka tak masz racje że lepiej żeby poczekała, no ale zobaczymy wszystko się samo rozwiąże.

@ivvonka dobrze ze póki co operacja nie jest konieczna i niech tak sobie już zostanie :) co się może cofnąć niech się cofa i trzymam kciuki dalej żeby było dobrze :* ciężko mój cykl nazwać staraniem, był spontan bo były wakacje ;) czekam na efekty tego spontana :D
@anja93 wcale się nie obrazę za taki rozwój wypadków :)

@Dagmarka1991 fasolka? Ja do 35 d.c nie miałam niczego, co by wskazywało na ciążę. Ani testy, ni beta.

@Marika92 o to już poważny gość, widzę.:)

@roki_1991 to będzie pierwszy oficjalny po badaniach cykl starań?

@membaris A możliwe, ale lepiej niech dzidzia poczeka. Chociaż ja się w 37 tyg.zamieniłam w mamusię.Lepiej dopytać lekarza.

@kasiula222 to czapki z głów. Ja chciałabym umieć, ale nie wiem czy dam radę. Nasza córcia też usiłuje się z nią rozprawić, ale, że jest mała to łapki w rękawki i nie ma zabawy. Co do ssania to dopiero się uczy. Akceptuje smoka i butlę i ładnie ciumka z butli, ale oszukuje, bo nic nie ubywa.:)

@jagoda87, super focia. Maleństwo takie. Niech zdrowo rośnie Okruszek. :)

@martakratka, ja też się bałam. Cesarka? Aaaa OMG, naturalny - Aaaa OMG. Dasz radę, a poprzednio jaki miałaś poród?

@witch84 no dokładnie, lepiej wiedzieć. U nas nie jest do końca wiadome co będzie dalej. Na razie widmo operacji trochę się oddaliło.

U nas po konsultacjach stu lekarze specjaliści mówią: czekać i obserwować. Jeszcze wady mogą się delikatnie wchłonąć (no nie wszystkie - rozszczep się nie wchłonie), jeszcze może być dobrze. Póki co, wszystkie układy działają, przepływy są w normie.:)
Jest nadzieja! Super:* Oby tak się stało, że wszystko się wchłonie i będzie cacy ;) A rozszczep to tylko później dobry lekarz i buźka będzie jeszcze śliczniejsza:*

Jestem po wizycie 16 tydzień wyniki w normie szyjka zmierzona 4cm;następna wizyta a miesiąc.Zestaw leków zakupiony doszedł mi magne B6.
Duże wsparcie dla @ivvonka powoli wszystko się ułoży i może rzeczywistość nie okaże się taka straszna.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki, fasolki i te kruszyny które szykują się już do wyjścia:).

Jestem po wizycie 16 tydzień wyniki w normie szyjka zmierzona 4cm;następna wizyta a miesiąc.Zestaw leków zakupiony doszedł mi magne B6.
Duże wsparcie dla @ivvonka powoli wszystko się ułoży i może rzeczywistość nie okaże się taka straszna.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki, fasolki i te kruszyny które szykują się już do wyjścia:).
@ivvonka to dobra wiadomosc :) wiec nadal trzymamy kciuki i modlimy sie by jak najmniej operacji.

@Irenaa super !:) dbaj o siebie :*

reklama
Do góry