reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@muza_ton no właśnie też bym chciała porozmawiać z lekarzem co mam robić :/ a tu nie mogę się dodzwonić. Kochana ty musisz z tym spojeniem uważać żeby nie było komplikacji. Leż i korzystaj :) bo nie wiadomo kiedy będzie nam dane znów tak odpoczywać ;)

reklama
@Oczekujaca123 ja mysle ze ok ale nie znam sie tak ... @ivvonka ach...sily dla was i samych pozytywnych diangnoz:* @muza_ton u mnie 26 tc:) mlody bedzie chyba Szymus i szaleje w brzuszku jak szalony:) czekam na waszych krolewiczow i ksiezniczke:* niech wszystko pojdzie pieknie:* @kb.karola90 betka czadowa:) @Syl92 kciukiiii:* @patuśka niech bedzie pieknie kiedy kolejna wizyta:)?
Kciuki reszcie wam dziewuszki:*
Jeju Ty juz tak daleko! Zazdroszczę (pozytywnie)
Jutro wizyta, bedzie 6+1, mam nadzieje ze bedzie zarodek. Stresuje sie potwornie.

@membaris no ten czop może kilka dni wcześniej wylecieć o ile to to. Chociaż mi z córcia wylecial 8h przed prodem. Mi to powiedziała że cokolwiek niepokojącego to na ip. Jakakolwiek krew, woda czy bóle ale ja mam 110km to dlatego. Dziś czadu daje znowu spojenie. Jak położę się chwilę to zebrać się nie mogę i chodzić nie mogę póki tego nie rozruszam. A może tak leżeć i korzystać że mogę :-) tylko nie potrafię tak eh...

@Dagmarka1991 juz po terminie to myślę że beta powinna wyjść. Ja bym pewnie zrobiła albo test jutro z porannego moczu.
Może się zdecyduję na test. Ale wątpię. Ja już odpuściłam. Myślę, że mam jakieś zaburzenie miesiączkowania.

@membaris nie mam zamiaru cie straszyc, ale na koncowce kazde plamienie trzeba sprawdzic, bo gdyby odklejalo doe lozysko to szybko trzeba dzialac. Czop sluzowy moze odchodzic tuz przed porpdem, albo tak jak u mnie przez 2tygodnie conajmniej. Na to nie ma regoly. Ja krwawilam 3dni przed porodem, ostatniego dnia juz nawrt eody zaczely sie saczyc. I czekalabym grzecznie na porod pomimo 40tc gdyby nie krew. Warto sprawdzic, naprawde. Tu liczy sie juz tylko dziecko

@Destino ale ja nie miałam takiej żywej krwi czerwonej. To był raczej taki upław różowo brązowy. W sumie teraz chodze co jakiś czas do toalety to się uspokoiło

@membaris, a nie mialas z tym wiekszej ilosci sluzu? Bo to mogl byc fragment czopu sluzowego. On bywa zabarwiony na bezowo, brazowo, a czasem z nitkami zywej krwi.
Napisalam ci tylko, bys wiedziala, ze krew nie musi oznaczac nic zlego na koncowce, ale trzeba to mocno kontrolowac. Ja mialam codzienne wizyty u gina i dlatego dopiero na 3dzien zdecydowalismy sie na szpital. Wszystko dla dobra dziecka. Trzymam za was kciuki [emoji1] juz niedlugo bedziecie sie tulic. To fajna sprawa [emoji178]

@Destino trochę śluzu było ale też bez szału. No będę się prodowała jakoś skontaktować z lekarzem a jak nie wyjdzie i jeśli nic się nie będzie działo to czekam dalej :)

@anja93 niby muza_ton miała mi dać swój ;) ale dziś na teście biel wizira, a mam 27dc także nie nastawiam się ;)
@Syl92 nie martw się, ja się czuję na ciążę, a na teście póki co biel :p także nie ma się co nastawiac
@Dagmarka1991 sprawdź. Bo są tu tacy, który w terminie @miały betę ujemna, a 3 dni po już pozytyw ;) także @muza_ton wie o czym pisze :)

reklama
Dziewczyny... mam pytanie, dzis kserowalam swoje dokumenty od urologa bo robilam ostatnio posiew no i okazuje sie , ze na badaniach ktore robilam w maju bedac w ciazy wyszla mi bakteria
staphylococcus haemolyticus i wskazanie do powtórzenia badania.... lekarz kazal powtorzyc badanie no i kazal urosept to bylo na wizycie 12go czerwca. Badania nie zdazylam powtorzyc bo urodzilam... teraz robilam posiew tydzien temu i jest jalowy... w maju nie wiedziałam, ze cokolwiek tam wyszlo dostalam inf tylko ze trzeva badanie powtorzyc bo najwidoczniej niedokoladnie sie podmylam... czy ktos sie zna na tyle, eby powiedziec czy faktycznie lekarz powinien to tak zlekcewazyc i czy to moglo wywolac przedwczesny porod?! ;(

Do góry