Nie dziękuję :* Aaa Szymuś...u mojego T w rodzinie jest Szymon i taki mądry skubany, fan BMW aut i od wujków z garażu nie wychodzi Pocieszny chłopaczek@Oczekujaca123 ja mysle ze ok ale nie znam sie tak ... @ivvonka ach...sily dla was i samych pozytywnych diangnoz:* @muza_ton u mnie 26 tc mlody bedzie chyba Szymus i szaleje w brzuszku jak szalony czekam na waszych krolewiczow i ksiezniczke:* niech wszystko pojdzie pieknie:* @kb.karola90 betka czadowa @Syl92 kciukiiii:* @patuśka niech bedzie pieknie kiedy kolejna wizyta?
Kciuki reszcie wam dziewuszki:*
Jaki mały okruszek ! AchJa już po wizycie. Dzidzia ma się dobrze i ładnie rośnie. Podczas USG ładnie maluch wymachiwał rączkami i nóżkami
Jedynie troszkę się martwię bo położna podejrzewa krwiaka pod łożyskiem. Niby twierdzi ze nie ma się czym martwić ale ja i tam się martwię. We wtorek mam zaplanowaną wizytę u ginekologa to mam nadzieje ze coś więcej mi powie..
A to moja mała fasolkaZobacz załącznik 890603
A ja trzymam kciuki, żeby biel pokazała 2 krechy u mnie 23dc i jakoś dziwnie brzuch mnie pociąga, tak jak na okres, a powinien być koło środy :/ Szoook..może ten dostinex na prolaktynę sieje zamęt ;p@anja93 niby muza_ton miała mi dać swój ale dziś na teście biel wizira, a mam 27dc także nie nastawiam się
@Syl92 nie martw się, ja się czuję na ciążę, a na teście póki co biel także nie ma się co nastawiac
@Dagmarka1991 sprawdź. Bo są tu tacy, który w terminie @miały betę ujemna, a 3 dni po już pozytyw także @muza_ton wie o czym pisze
Ostatnia edycja: