jagoda87
Fanka BB :)
Dziewczynyyy skonczony 6 tc i widzialam dzis serdusio <3
Super kochana! Bardzo się cieszę [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ! ;****Dziewczynyyy skonczony 6 tc i widzialam dzis serdusio <3
Super wiadomość :-) gratulujęDziewczynyyy skonczony 6 tc i widzialam dzis serdusio <3
Przykro mi :*Dziewczyny dwa dni temu straciłam moje dziecko. To był 12tc. Miałam delikatne plamienie i przerażona pojechałam na SOR a tam wyrok - serduszko nie bije, dziecko ma wielkość 8tc Nie rozumiem co się stało i dlaczego, w 8tc miałam USG i wszystko było dobrze zrobili mi zabieg i wypuścili następnego dnia do domu... tak bardzo mi go brakuje, nie umiem się pozbierać chce jak najszybciej zacząć się starać, ale boje się, że nie uda się tak szybko jak poprzednio. Wiem, że po pierwszym poronieniu lekarze nie chcą przeprowadzać szczegółowych badań bo uznają że to naturalne i się zdaża, ale może macie jakieś doświadczenie co warto zrobić? Dostałam od mojego lekarza skierowanie na krew (mam zrobić po tygodniu) i posiew z szyjki (mam zrobić po miesiącu). Chciałabym od razu po 3 miesiącach próbować, ale z drugiej strony chcę ograniczyć ryzyko kolejnego poronienia i mieć pewność że mój organizm podoła