reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki Pani dr mówi że nie bardzo w ten pomiar usg wierzy. Twierdzi, że może mieć nawet 3800g. Także powodzenia. Jadę teraz do swojego miasta wizytę u ortopedy ustalić bo kazała to spojenie łonowe skonsultować bo wg jej wytycznych do 10mm można sn a potem to tak na dwa razy. Mówi że na jej oko po tym jak chodzę nie powinno być problemu z naturalnym porodem ale niech.lepiej ortopeda sie wypowie. No to.jadę wizytę umówić. I tak muszę jechać bo teraz ktg 2razy w tygodniu czyli w piątek to zrobię u siebie bo do niej mam przyjechać za tydzień. Jak nic się do 02.09 nie rozkręci - taki termin dziś określiła - to 03.09 do szpitala. Tak sobie myślę że pojadę 02.09 gdyby nic nie było bo 03 córcia ma rozpoczęcie. Poza tym gościu nigdzie się nie wybiera. Szyjka się skrocila ale to jeszcze nie to. AntyHBS niereaktywny a na dodatni GBS dostałam antybiotyk dopochwowo. No i plan porodu wypelnilysmy no i już. Czekamy nadal.
@membaris dobrze że dziś da się żyć.
@muza_ton wow to 3800 sporo ja też się obawiam takiej większej wagi. Umawiaj się kochana i konsultuj jeszcze żeby w trakcie porodu nie było żadnych niespodzianek. Jeju ten termin 2 - 3 wrzesnień to prawie już :) Ja też jestem ciekawa co tam na usg będzie widać u mnie. Niestety muszę czekać do 27 :/
Zgadzam się dziś się da żyć :)

reklama
dziękuję bardzo za wszystkie kciuki i modlitwę. Ala dzielnie zniosła rezonans. Rano tylko płakała, bo była głodna a to trzeba bez jedzenia 6h. Po samym rezonansie rozbudziła się szybko w trakcie ubierania, ale jakoś ją ukołysałam i przysnęła. Jeszcze pielęgniarki dały jej smoczek maźnięty glukozą i zasnęła na dobre. Jak się obudziła to już było gotowe jedzenie. Niestety, przez sondę, więc sobie popłakałyśmy razem.Co do wyników - nie wyszło nic, czego byśmy nie wiedzieli. Jutro będzie pełna konsultacja z neurochirurgiem.
Co do mnie to trzymam się. Ból po cesarce jest, ale chyba ten w środku jest gorszy. Na szczęście mam cudownego męża i jak mi brakuje sił, to on mnie przytula i wspiera, a jak ja widzę, że on za szybko oczami mruga to z kolei ja idę z odsieczą i przekonuję, że to tylko początki są trudne i jeszcze będzie dobrze. Więc jakoś ta nasza trójka się trzyma.

@patuśka, będzie dobrze z Twoją Kruszynką. Czuję to.:)

@kb.karola90 piękna beta. Przepiękna. :)

reklama
dziękuję bardzo za wszystkie kciuki i modlitwę. Ala dzielnie zniosła rezonans. Rano tylko płakała, bo była głodna a to trzeba bez jedzenia 6h. Po samym rezonansie rozbudziła się szybko w trakcie ubierania, ale jakoś ją ukołysałam i przysnęła. Jeszcze pielęgniarki dały jej smoczek maźnięty glukozą i zasnęła na dobre. Jak się obudziła to już było gotowe jedzenie. Niestety, przez sondę, więc sobie popłakałyśmy razem.Co do wyników - nie wyszło nic, czego byśmy nie wiedzieli. Jutro będzie pełna konsultacja z neurochirurgiem.
Co do mnie to trzymam się. Ból po cesarce jest, ale chyba ten w środku jest gorszy. Na szczęście mam cudownego męża i jak mi brakuje sił, to on mnie przytula i wspiera, a jak ja widzę, że on za szybko oczami mruga to z kolei ja idę z odsieczą i przekonuję, że to tylko początki są trudne i jeszcze będzie dobrze. Więc jakoś ta nasza trójka się trzyma.

@patuśka, będzie dobrze z Twoją Kruszynką. Czuję to.:)

@kb.karola90 piękna beta. Przepiękna. :)
Ivonka super że tak się razem wspieracie to bardzo ważne i tak jak mówisz początki są trudne ...Sonda to nic strasznego u nas to norma i sama ja zakładam bo ten mała huliganka sobie wyciąga ;)) Malutka coś buzia zjada ? Czy nie ma odruchu ssania .. jak zrobicie zabieg to wszystko będzie ok .

Do góry