reklama
patuśka
Fanka BB :)
Iwonka jestes bardzo silna kobieta, zdrowia dla corusi.dziękuję bardzo za wszystkie kciuki i modlitwę. Ala dzielnie zniosła rezonans. Rano tylko płakała, bo była głodna a to trzeba bez jedzenia 6h. Po samym rezonansie rozbudziła się szybko w trakcie ubierania, ale jakoś ją ukołysałam i przysnęła. Jeszcze pielęgniarki dały jej smoczek maźnięty glukozą i zasnęła na dobre. Jak się obudziła to już było gotowe jedzenie. Niestety, przez sondę, więc sobie popłakałyśmy razem.Co do wyników - nie wyszło nic, czego byśmy nie wiedzieli. Jutro będzie pełna konsultacja z neurochirurgiem.
Co do mnie to trzymam się. Ból po cesarce jest, ale chyba ten w środku jest gorszy. Na szczęście mam cudownego męża i jak mi brakuje sił, to on mnie przytula i wspiera, a jak ja widzę, że on za szybko oczami mruga to z kolei ja idę z odsieczą i przekonuję, że to tylko początki są trudne i jeszcze będzie dobrze. Więc jakoś ta nasza trójka się trzyma.
@patuśka, będzie dobrze z Twoją Kruszynką. Czuję to.
@kb.karola90 piękna beta. Przepiękna.
I oby juz nie byloDOBRY WIECZÓR dziewczyny. @ jak nie było, tak nie ma.
Załączniki
Łiiii gratkiDziewczyny beta prawie 14 tys, czyli przyrost 122%
martakratka
Ale kochany przystojniakJejku powiem wam że mega się cieszę waszymi ciążami i czekam na kolejne maluszki @muza_ton @membaris @Totois30 @anja93
U mnie to tak szybko zleciało.. Trochę mi brak brzuszka.. No ale kiedyś będzie kolejny [emoji14] Maksik za 5 dni ma 2 miesiące Zobacz załącznik 890425
Co u ciebie????? jak ty się czujesz???Ale kochany przystojniak
martakratka
martakratka
Bardzo dobrze Dziękuję Wszystko gra, wszystkie badania w normie. Mały szaleje w brzuchu w końcu Chyba dociera do mnie ze mieszka tam w środku, bo zaczęłam gadac do brzuchaCo u ciebie????? jak ty się czujesz???
Hehehe jeszcze pamiętam jak na to robiłam który to już tc?Bardzo dobrze Dziękuję Wszystko gra, wszystkie badania w normie. Mały szaleje w brzuchu w końcu Chyba dociera do mnie ze mieszka tam w środku, bo zaczęłam gadac do brzucha
reklama
martakratka
Juz 24 Zaczynam sie bać porodu... No ale zawsze musze sobie znalezc powod do zmartwień...Hehehe jeszcze pamiętam jak na to robiłam który to już tc?