Cześć dziewczyny! Trochę mnie nie bylo,ale to co najwazniejsze mnie nie ominelo!! A wiec
@ivvonka z CALEGO SERDUCHA gratuluję Ci tak slicznej krolewny!! Mala jest przesliczna i teraz juz bedzie wszystko dobrze. Musi [emoji173] to dzieciętko nalezy Ci się jak malo komu (patrzac jacy ludzie bezproblemu maja dziecko za dzieckiem- czesto niechciane) trzymam za Was mocno kciuki, dawaj Mała,dawaj ! Zeby jak najszybciej byc z Mamcią w domu!!!
W ogole to wszystkie w cztery mialysmy podobny termin porodu i patrzac na to ze Ivvonka ma juz to szczęscie po drugiej stronie brzuszka sama zdaje sobie sprawę ze u nas to juz, za moment moze być dzidzia! Ja tez juz nie moge sie doczekac ;-) u mnie jutro 39tc woow! Czuje sie dobrze, oprocz spuchnietych nog i bolu spojenia lonowego ale czekam z niecierpliwoscią :-) maly ma 2900gram kawal dzidzi ;-) ciekawe ktora zaraz po Ivvonce da znać ze malenstwo juz po drugiej stronie?
@membaris ?
@muza_ton ?
aaa potem juz czekanie na
@Totois30 bo chyba ona w kolejce?
i pozniej to juz noworoczne dzieciaczki chyba? ;-)
@kb.karola90 gratulacje ciazy! Trzymam kciuki za pozytywny rozwoj ciazy i maluszka :* w ogole za wszystkie male fasolinki kciuki i za te, ktore niebawem (NA PEWNO) pochwala sie dwukreskowym testem [emoji173]
A u mnie juz taki brzuszek, mam nadzieje ze nast zdj juz bedzie synka :-)
Zobacz załącznik 890175