membaris
Fanka BB :)
@muza_ton wow to 3800 sporo ja też się obawiam takiej większej wagi. Umawiaj się kochana i konsultuj jeszcze żeby w trakcie porodu nie było żadnych niespodzianek. Jeju ten termin 2 - 3 wrzesnień to prawie już Ja też jestem ciekawa co tam na usg będzie widać u mnie. Niestety muszę czekać do 27 :/Dziewczynki Pani dr mówi że nie bardzo w ten pomiar usg wierzy. Twierdzi, że może mieć nawet 3800g. Także powodzenia. Jadę teraz do swojego miasta wizytę u ortopedy ustalić bo kazała to spojenie łonowe skonsultować bo wg jej wytycznych do 10mm można sn a potem to tak na dwa razy. Mówi że na jej oko po tym jak chodzę nie powinno być problemu z naturalnym porodem ale niech.lepiej ortopeda sie wypowie. No to.jadę wizytę umówić. I tak muszę jechać bo teraz ktg 2razy w tygodniu czyli w piątek to zrobię u siebie bo do niej mam przyjechać za tydzień. Jak nic się do 02.09 nie rozkręci - taki termin dziś określiła - to 03.09 do szpitala. Tak sobie myślę że pojadę 02.09 gdyby nic nie było bo 03 córcia ma rozpoczęcie. Poza tym gościu nigdzie się nie wybiera. Szyjka się skrocila ale to jeszcze nie to. AntyHBS niereaktywny a na dodatni GBS dostałam antybiotyk dopochwowo. No i plan porodu wypelnilysmy no i już. Czekamy nadal.
@membaris dobrze że dziś da się żyć.
Zgadzam się dziś się da żyć