patuśka
Fanka BB :)
Pewnie, nie ma co ryzykowac w Twoim przypaduJa też od razu idę na L4, jeżeli uda mi się zajść, czy teraz, czy kiedy indziej.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, nie ma co ryzykowac w Twoim przypaduJa też od razu idę na L4, jeżeli uda mi się zajść, czy teraz, czy kiedy indziej.
Gratuluje ;*Dziewczyny, podczytuje Was ciągle, ale aktywnie udzielam się na lutówkach chciałam tylko powiedzieć,że jestem po prenatalnych [emoji85] wszystko super, i prawdopodobnie mieszka w brzuszku chłopczyk [emoji170]
Zobacz załącznik 888077
@witch84 o widzisz to świetnie mnie zrozumiesz, nie dość że końcówka ciąży, ten kleszcz, tropikalna pogoda to jeszcze córcia zaczyna szkołę. Bardzo bym chciała być z nią w tej ważnej chwili a tu niestety terminy mam od 22 sierpnia po 8 wrzesień :/ W ogóle zaczyna mnie dopadać stres ogromny przed porodem :/ powraca trauma po pierwszym :/ ech...@membaris To mamy ten sam etap edukacyjny. Moja starsza też idzie do pierwszej klasy. Ja to się chyba bardziej przejmuje niż ona ;-) Właśnie dzisiaj byłam w szkole dowiedzieć się o podział klas (i jednocześnie upewnić się, że dokumenty nie zaginęły) i kto będzie wychowawcą (z relacji mojej siostry ciotecznej, która dawno temu się tam uczyła - podobno dobra kobieta, ale już starsza). No i mam jeszcze donieść zdjęcie do legitymacji i deklarację, że będzie uczęszczać do świetlicy (a potem jeszcze umowę na obiady - ale nie mieli jeszcze wzoru). To trzymam kciuki byś 3 września miała możliwość uczestniczenia z córką w uroczystości!
Pamiętaj tylko by o tym przyjmowanym antybiotyku powiedzieć jak będą Cię przyjmować do porodu. A jak ręce wyglądają? Wrzuć jakąś fotkę i pokaż brzucha ;-)
Slicznie wygladasz !Zobacz załącznik 888146
@witch84 o widzisz to świetnie mnie zrozumiesz, nie dość że końcówka ciąży, ten kleszcz, tropikalna pogoda to jeszcze córcia zaczyna szkołę. Bardzo bym chciała być z nią w tej ważnej chwili a tu niestety terminy mam od 22 sierpnia po 8 wrzesień :/ W ogóle zaczyna mnie dopadać stres ogromny przed porodem :/ powraca trauma po pierwszym :/ ech...
No a ręcę już prawie wyglądają normalnie. Na jednej widać zaledwie cień tego co było, na szczęście.
A brzucho śmieją się ze mnie że najpierw wchodzi brzuch potem ja w końcu mam na plusie 12 kg :/
Z niecierpliwością czekam na czwartkowa wizyte i co ginekolog powie... choc psycholog upiera sie , ze to zbyt wczesnie... minely niecale 2miesiace, bylabym juz w 31tc , ale czuje, ze jak nie zajde w ciaze to nie pozbieram sie... choc zawsze Franek bedzie naszym pierwszym dzieckiem to , zeby jakos zyc potrzebuje ziemskiego dziecka@witch84 taaa jasne masz taki brzuch w standardzie, już Ci wierzę. No z tych 12 kg to jestem dumna bo w pierwszej ciąży przytyłam ponad 25kg
@Oczekujaca123 dziękuję Ci bardzo. Nie martw się każda doczeka takiego brzuszka. Niestety czasem trzeba na to dłużej poczekać, bardziej się postarać ale przychodzi ten moment że to marzenie się spełnia. Ja też myślałam że już nie zajdę w ciążę. A jednak udało się i trzęsę portkami przed porodem Kochana dasz radę ! Kto wie może u mnie brzuch zginie a pojawi się u Ciebie?