reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja już odpuściłam. Dzisiaj zrobiłam test - negatywny. Najwidoczniej ciąża nie jest dla mnie. Trudno. W czwartek pojadę na bhcg (pewnie bez sensu), homocysteinę, kwas foliowy i wit. B12. Okresu nie ma i nic nie wskazuje na to, żeby przyszedł.

reklama
Ja już odpuściłam. Dzisiaj zrobiłam test - negatywny. Najwidoczniej ciąża nie jest dla mnie. Trudno. W czwartek pojadę na bhcg (pewnie bez sensu), homocysteinę, kwas foliowy i wit. B12. Okresu nie ma i nic nie wskazuje na to, żeby przyszedł.
Ale jak masz mieć okres 15 to nie ma sensu robić wcześniej. Ja ostatnim razem miałam blada kreskę dwa dni po terminie

Kurcze, tyle miałam zaległości po urlopie, że zanim przeczytałam to już nie wiem co której miałam napisać :(
@ivvonka i jakie decyzje??
@membaris trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze i bez stresu ;)
@Dagmarka1991 wyluzuj kochana, bo zwariujesz. Nie możesz się tak nakręcac. Poczekaj z testami do @ bo wcześniej i tak są nie wiarygodne. Tak jak dziewczyny pisały, czasem przed @ nie ma kreski a po terminie już są :) także głowa do góry :)

U mnie wyniki kariotypow okej, bakterii nie ma, także chyba droga do starań wolna :)
Zobaczymy co z tego będzie :)

@roki_1991 super że udało się gnidę wybić. Teraz po urlopie pełna mocy, energii do działania. No i czekam tu na dwie kreski.

@membaris pięknie wyglądasz. Taki malusieńki brzuch, ślicznie. Ja to przy Twoim jak na bliźniaki :-) też mi się udało teraz mniej przytyć. Z córcia 27kg, a teraz 14kg i oby tak zostało. I tak będzie co zrzucać.

reklama
Witam,
Przepraszam że wtrącam się tylko z pytaniem ale nie daje mi to spokoju A myślę że Wy mi pomożecie;)
Orientujecie się czy test ciążowy może wykryć owulacje? Test zrobiłam poniewaz od jakiegoś czasu(z 2/3 tygodnie) ciągnie mnie podbrzusze i w krzyżu (zawsze tak miałam jak byłam w ciazy) ale jestem jakieś 10 dni przed @...powtórzyłam test po 2 dniach i już była jedną kreska. Zastanawiam się czy to mogła być owulacji czy krwawienie które było ostatnio mogło być poronieniem....
Pozdrawiam

Do góry