kasiula222
Fanka BB :)
Zazwyczaj miałam 30 -31 .To oby w kolejnym cyklu zaskoczylomasz krotkie czy dlugie cykle? Jakby sie udalo to zdazysz jeszcze na kwietniowki?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazwyczaj miałam 30 -31 .To oby w kolejnym cyklu zaskoczylomasz krotkie czy dlugie cykle? Jakby sie udalo to zdazysz jeszcze na kwietniowki?
![]()
Strasznie Ci wspolczuje, musisz byc bardzo silna kobieta. Tym razem bedzie wszystko dobrze.
Na kiedy masz termin porodu? Kwiecien? Ja w kwietniu 2014 rodzilam coreczke, cudny miesiac, poczatek wiosny!
A tym brakiem mdlosci sie ciesz!! Ja w poprzedniej ciazy, tej ktora stracilam,w ogole nie moglam funkcjonowac od 7 tc. A sie glupia cieszylam, ze jesli sa mocne nudności, to i pewnie ciąża jest mocna. Masz ci los![]()
Ivonka dzięki za pocieszenie@Irenaa wspaniała wiadomość. Gratuluję machających łapek![]()
Co do pojemników, zasada jest podobna. Nasikać i zanieść do laboratorium. W przypadku posiewu dobrze jest zanieść próbkę w czasie do dwóch godzin max , bo to badanie bakteriologiczne i długi postój może sprzyjać rozwojowi bakterii.
@kasiula222 oj tam, oj tam, testować zawsze warto. Nie ma okresu to piłka w grze. A jak przyjdzie, no to dopiero wtedy zbieramy siły na dogrywkę.![]()
Dziewczyny jestem po usg prenatalnym i wszystko w normie;dzidzia macha łapkami aż miło.Mam nadzieję że wynik z krwi również będzie ok.Cieszymy się na maksa.
Mam zrobić posiew moczu i w aptece zakupiłam taki dziwny pojemnik z płytką używałyście takie czy po prostu te zwykłe.