kasiula222
Fanka BB :)
Zazwyczaj miałam 30 -31 .To oby w kolejnym cyklu zaskoczylo masz krotkie czy dlugie cykle? Jakby sie udalo to zdazysz jeszcze na kwietniowki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazwyczaj miałam 30 -31 .To oby w kolejnym cyklu zaskoczylo masz krotkie czy dlugie cykle? Jakby sie udalo to zdazysz jeszcze na kwietniowki?
Strasznie Ci wspolczuje, musisz byc bardzo silna kobieta. Tym razem bedzie wszystko dobrze.
Na kiedy masz termin porodu? Kwiecien? Ja w kwietniu 2014 rodzilam coreczke, cudny miesiac, poczatek wiosny!
A tym brakiem mdlosci sie ciesz!! Ja w poprzedniej ciazy, tej ktora stracilam,w ogole nie moglam funkcjonowac od 7 tc. A sie glupia cieszylam, ze jesli sa mocne nudności, to i pewnie ciąża jest mocna. Masz ci los
Ivonka dzięki za pocieszenie ale człowiek chciał by żeby się szybko udało a tu kicha ale najwyżej na weselu się upije )będę topić smutki ) jeśli znajdziemy kierowcę .@Irenaa wspaniała wiadomość. Gratuluję machających łapek
Co do pojemników, zasada jest podobna. Nasikać i zanieść do laboratorium. W przypadku posiewu dobrze jest zanieść próbkę w czasie do dwóch godzin max , bo to badanie bakteriologiczne i długi postój może sprzyjać rozwojowi bakterii.
@kasiula222 oj tam, oj tam, testować zawsze warto. Nie ma okresu to piłka w grze. A jak przyjdzie, no to dopiero wtedy zbieramy siły na dogrywkę.
Dziewczyny jestem po usg prenatalnym i wszystko w normie;dzidzia macha łapkami aż miło.Mam nadzieję że wynik z krwi również będzie ok.Cieszymy się na maksa.
Mam zrobić posiew moczu i w aptece zakupiłam taki dziwny pojemnik z płytką używałyście takie czy po prostu te zwykłe.