reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Raz dwa trzy ale to leci....Trzymam kciuki by było dobrze .
Jagoda mi się wydaje że przyrost jest ładny ;) Masz już objawy który to tydzień już?

5t1d bez objawów dlatego jest to dla mnie trochę dziwne bo zawsze od początku kiepsko się czułam ale najważniejsze ze beta rośnie [emoji6]

reklama
Tak w google wpisac pan tabletka witaminy w ciazy i wyskoczy:) gratuluje wszystkim! @raz_dwa_trzy :* @jagoda87 piekna beta!
Ja wczoraj niestety prawie zemdlalam:/ siedze w pociagu, przysypiam, a nagle zimne poty, strasznie mi niedobrze, mysle ide do toalety bo zwymiotuje a nagle kreci sie w glowie i odplywam...ale glowa miedzy nogi i przeszlo. Wszystko trwalo pol minuty ale mialam stresa:/ dzis cisnienie 100/50 zawsze mialam niskie ale to chyBa przesada:D no i na autobus przed pociagiem zafundowalam sobie maly sprint bo zapomnialam biletu z domu..no i upaly:D kombinacja nieidealna ale dzis juz dobrze a jutro mam gina to skonsultuje:) buzka!

Tak w google wpisac pan tabletka witaminy w ciazy i wyskoczy:) gratuluje wszystkim! @raz_dwa_trzy :* @jagoda87 piekna beta!
Ja wczoraj niestety prawie zemdlalam:/ siedze w pociagu, przysypiam, a nagle zimne poty, strasznie mi niedobrze, mysle ide do toalety bo zwymiotuje a nagle kreci sie w glowie i odplywam...ale glowa miedzy nogi i przeszlo. Wszystko trwalo pol minuty ale mialam stresa:/ dzis cisnienie 100/50 zawsze mialam niskie ale to chyBa przesada:D no i na autobus przed pociagiem zafundowalam sobie maly sprint bo zapomnialam biletu z domu..no i upaly:D kombinacja nieidealna ale dzis juz dobrze a jutro mam gina to skonsultuje:) buzka!

Kochana uważaj na siebie i oszczędzaj się! Te upału są straszne zwłaszcza dla kobiet w ciąży.. dobrze ze się już lepiej dzisiaj czujesz.

Jagoda a przypomnij mi ile cyklów minęło od poronienia? I jak było u cb z wcześniejszą ciąża ?

Minęło 8 miesięcy od cc. Moje bliźniaczki urodziłam w 26t6d i obie niestety odeszły. W zeszłym miesiącu tez myślałam ze się już udało ale coś poszło nie tak na początku zresztą tak samo jak przed ciążą bliźniaczą.

reklama
Minęło 8 miesięcy od cc. Moje bliźniaczki urodziłam w 26t6d i obie niestety odeszły. W zeszłym miesiącu tez myślałam ze się już udało ale coś poszło nie tak na początku zresztą tak samo jak przed ciążą bliźniaczą.
Teraz musi być dobrze . Wyobrażam sobie co musiałaś przechodzic ..:((( Jesteś na prawdę bardzo dzielna i życzę ci z całego serca by było dobrze .
Powiedzieli Ci dlaczego tak się stało ? Zrobili jakieś badania ? Może już pytalam o to ale moja pamięć jest kiepska dużo nas tu i mi się wszystko miesza ;)

Do góry