reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@witch84 zdaje sobie sprawę,że wynik jest w normie ale tak powoli zaczynam się niecierpliwić i doszukiwać nie wiadomo czego.W marcu jak robiłam betę to progesteron miałam ponad 40 a ciąża była biochemiczna.Po niedzieli zrobię test to zobaczymy.Człowiek czasem traci cierpliwość a tu i tak niczego nie da się przeskoczyć

reklama
Witam dziewczyny długo się nie odzywałam również poroniłam równo rok temu ale zaszłam miesiąc po lyzeczkowaniu w kolejna ciążę i urodziła mi się zdrowa córeczke 6 kwietnia.
Napewno uda sie każdej z was zajść w wymarzona ciążę i trzymam za was kciuki [emoji110][emoji110] a to moja księżniczka, trzymajcie się dziewczyny będzie dobrze :*
A dziewczynom w ciąży życzę dużo zdrowia i szczęścia :*

FB_IMG_1527015665326.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1527015665326.jpg
    FB_IMG_1527015665326.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 438
Witam dziewczyny długo się nie odzywałam również poroniłam równo rok temu ale zaszłam miesiąc po lyzeczkowaniu w kolejna ciążę i urodziła mi się zdrowa córeczke 6 kwietnia.
Napewno uda sie każdej z was zajść w wymarzona ciążę i trzymam za was kciuki [emoji110][emoji110] a to moja księżniczka, trzymajcie się dziewczyny będzie dobrze :*
A dziewczynom w ciąży życzę dużo zdrowia i szczęścia :*

Zobacz załącznik 860316
Gratulacje!!Śliczna dziewczynka.Życzę dużo zdrówka dla całej rodzinki;oby twoje życzenia kiedyś się spełniły

Napewno sie uda ja tez myślałam wtedy że mi się nie uda już zajść ciążę a jak zajdę to będzie powtórka z sytuacji, bądźcie dziewczyny dobrej myśli uda sie napewno [emoji110][emoji110] musicie być silne [emoji123][emoji123] a reszta przyjdzie sama
A ja bardzo dziękuję :*!

Dziewczyny chciałabym poprosic o kolejna porade, jako ze z gin widze sie za ponad 2 tyg.
Czy po lyzeczkowaniu i zwiazanej z nim hustawce hormonalnej powinnam lykac witaminki dla planujących ciaze, czy nalezy zrobic od nich przerwe? Zakupilam sobie Femibion 0.

@Totois30 Jeju, taaak fsjnie, że wszystko jest pięknie. Gratuluje z całego serduszka :***
@Ania199 CUDO!! Taka mała, prześliczna kruszynka! Gratulacje:):* A miałaś w ogóle @ po zabiegu, czy odrazu byłaś w ciąży?:*

@Syl92 miałam jedna (dostałam szybko po 20-24 dniach) , lekarz kazał poczekać 3 miesiące, miałam w planach poczekać ale jednak się nie udało :) jedyne co usłyszałam to sie Pani pospieszyla
Dziękuję bardzo :*

reklama
Do góry