reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki, które mnie kojarzą :)
Dziękuję za kciuki.
Szymuś ( o ile tak zostanie) urodził się o 13:21, waga 3740 gram ( a przewidywali 2850) i 54cm. Dostał 10 pkt.
Jestem bardzo szczęśliwa, że już po wszystkim. Nie mam zdjęcia ale jak będę mieć to pokaże :)
Ja czuję się nawet dobrze.:)
Gratulacje ;) Czekamy na zdjęcie:)

reklama
Witam dziewczyny długo się nie odzywałam również poroniłam równo rok temu ale zaszłam miesiąc po lyzeczkowaniu w kolejna ciążę i urodziła mi się zdrowa córeczke 6 kwietnia.
Napewno uda sie każdej z was zajść w wymarzona ciążę i trzymam za was kciuki [emoji110][emoji110] a to moja księżniczka, trzymajcie się dziewczyny będzie dobrze :*
A dziewczynom w ciąży życzę dużo zdrowia i szczęścia :*

Zobacz załącznik 860316
Dajesz nam nadzieję. Marzy mi się taki sam scenariusz!

Dziewczyny chciałabym poprosic o kolejna porade, jako ze z gin widze sie za ponad 2 tyg.
Czy po lyzeczkowaniu i zwiazanej z nim hustawce hormonalnej powinnam lykac witaminki dla planujących ciaze, czy nalezy zrobic od nich przerwe? Zakupilam sobie Femibion 0.
Ja jak byłam w ciąży, to brałam Femibion 1 i teraz też kupiłam, bo nawet nie wiedziałam, że jest Femibion 0. Porównałam sobie ulotki i w 0 jest napisane, że jest dla kobiet w 1 trymestrze więc myślę, że to, że teraz biorę 1 to nie kłopot.

Ja jak byłam w ciąży, to brałam Femibion 1 i teraz też kupiłam, bo nawet nie wiedziałam, że jest Femibion 0. Porównałam sobie ulotki i w 0 jest napisane, że jest dla kobiet w 1 trymestrze więc myślę, że to, że teraz biorę 1 to nie kłopot.
Dzięki ;) jak tam, dzialacie juz czy czekacie? :) mi libido tez juz wraca ale boje sie jak ognia, ze to duzo za wcześnie i ze jeszcze skonczy sie na jakims stanie zapalnym, wiec sie wstrzymujemy

Dziękuję za kciuki.
Szymuś ( o ile tak zostanie) urodził się o 13:21, waga 3740 gram ( a przewidywali 2850) i 54cm. Dostał 10 pkt.
Jestem bardzo szczęśliwa, że już po wszystkim. Nie mam zdjęcia ale jak będę mieć to pokaże :)
Gratulacje :)

@nafoczka, a ty kogo polecasz bo ja tez te okolice...
jak na tę okolice to tylko Przybycienia. Ja w Rz byłam u 5-6 lekarzy i nikt nic mi nie zaproponował szczególnego po 4 poronieniach choć moja gin polecam ale na dalszym etapie ciąży

Wieczorem odniose sie do reszty postow kochane, badanie super! 6.4 cm ma dzidzia, pappa i beta tylko zmniejszylo ryzyko, maly skakal rece do buzi bral byl boski:) ryzyko w kilkunastu tysiacach, wszystko na swoim miejscu jestem przeszczesliwa:) i ku zdziwieniu mojej intuicji cos mu strerczalo miedzy nogami! Ale jeszcze nie wiadomo na pewno ale wiadomo bedzie bosko byle zdrowe:)ojejujeju:):):):)
Kochana cudownie ♡

Dziękuję za kciuki.
Wiemy wiemy jakie to szczęście i gratulujemy bo ja dopiero co pamietam jak ci się udało :D

To która teraz uzupełni nasza listę?
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam

@nafoczka ano cudownie bardzo:) kolejne megapoklady zdrowka dla was:* a do tej listy dopisac sie na dole na watku i Ty to potem zmoderujesz czy gdzies indziej przesylac info:) bardzom chetniem siem dopiszem:):):):)

Dziewczyny ja od razu bralam witaminki inne dziewczyny chyba tez, w ciazy organizm czerpie z zapasow, a nie znacie dnia ani godziny:) osobiscie polecam prenatal uno, nie badalam mutacji ale tam jest kwas foliowy metylowany, czyli lepiej przyswajalny a ponoc bardzo duzo z nas nie przyswaja go prawidłowo

Dziewczyny chciałabym poprosic o kolejna porade, jako ze z gin widze sie za ponad 2 tyg.
Czy po lyzeczkowaniu i zwiazanej z nim hustawce hormonalnej powinnam lykac witaminki dla planujących ciaze, czy nalezy zrobic od nich przerwe? Zakupilam sobie Femibion 0.
Ja bralam i przed ciąża witaminy więc na pewno Ci nie. Zaszkodzi :-)

reklama
Wieczorem odniose sie do reszty postow kochane, badanie super! 6.4 cm ma dzidzia, pappa i beta tylko zmniejszylo ryzyko, maly skakal rece do buzi bral byl boski:) ryzyko w kilkunastu tysiacach, wszystko na swoim miejscu jestem przeszczesliwa:) i ku zdziwieniu mojej intuicji cos mu strerczalo miedzy nogami! Ale jeszcze nie wiadomo na pewno ale wiadomo bedzie bosko byle zdrowe:)ojejujeju:):):):)
Super! :*

Do góry