reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jezusie nazareński, no takiego numeru @kari21 to się nie spodziewałam o_O ale to cudownie że z dzieciaczkiem wszystko ok!! Niech rośnie w siłę tera, trzymam kciuki :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@raz_dwa_trzy cukier idealny, taki powinien być :) co do insuliny to hmm... Faktycznie może trochę za wysoka, ale po dwóch godzinach mocno spadła, więc może nie będzie tak źle. Skonsultuj wyniki z lekarzem i będzie wszystko jasne ;)

Przyszla wkoncu wczoraj wieczorem @ wiec zaczynam nowy cykl ;) a tak mysle zeby ten odpuscic i dopiero od przyszlego sie starać .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@monia_l ja niestety w tym cyklu sie nie staralam bo ostatnie tulenie 5 dni przed owu ale i tak mialam cicha nadzieje chociaz nie moge uznac tego cyklu za starany, ale nawet jak raz bedzie tulenie to i tak bedziesz po cichu liczyla na pozytyw bo nigdy nie wiadomo, ale odpuscilam testy owu i takie tam i to jest dobre ale jak jest M na miejscu to ja ieszcze nie ogarniam opcji nie staramy sie no chyba ze bysmy sie zabezpieczali a tak to zawsze gdziestam sa tulenia jest szansa i nadzieja ale to tak z mojej perspektywy jeszcze krotko sie sataramy i nie wiem czy umialabym odpuscic jakis cykl o nie potulic sie w okolicach dni plodnych..

@monia_l ja niestety w tym cyklu sie nie staralam bo ostatnie tulenie 5 dni przed owu ale i tak mialam cicha nadzieje chociaz nie moge uznac tego cyklu za starany, ale nawet jak raz bedzie tulenie to i tak bedziesz po cichu liczyla na pozytyw bo nigdy nie wiadomo, ale odpuscilam testy owu i takie tam i to jest dobre ale jak jest M na miejscu to ja ieszcze nie ogarniam opcji nie staramy sie no chyba ze bysmy sie zabezpieczali a tak to zawsze gdziestam sa tulenia jest szansa i nadzieja ale to tak z mojej perspektywy jeszcze krotko sie sataramy i nie wiem czy umialabym odpuscic jakis cykl o nie potulic sie w okolicach dni plodnych..
Źle to napisalam .... nie chodzi mi ze nie bedzie przytulania tylko bardziej psychicznie bym chciala odpuscic nie skupiac sie czy udalo sie czy nie .... stwierdziłam ze muszę bardziej wyluzować bo za bardzo sie nastawialam a organizm jednak musi dojsc do siebie po zabiegu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 u mnie wszystko dobrze tzn tak mi się wydaje. Bo jak wiadomo 5 minut po wyjściu z usg jjest stres i juz nic nie wiadomo :-) bardzo się cieszę z Twojego sukcesu bo zrzucenie wagi uważam za sukces. Są tacy ktorym przychodzi to z łatwością. Ja niestety do nich nie należę i wiem jak ciężko jest to osiągnąć. Także gratulacje :-) a najbardziej to się cieszę z tego że możesz rozpoczynać starania. Jupi i oby szybko się udało i będziemy się wymieniać wrażeniami :-)

@kari21 banda popaprańców, nie da się inaczej tego nazwać. Współczuje z całego serca i mam nadzieję że ten Polski lekarz zajmie się Tobą jak się należy

@monia_l no to dobrze że jak miała przyjść to przyszła i już jest. Przynajmniej można starania zacząć. I oczywiście super podejście. Zazwyczaj jak nam na czymś bardzo zależy to się to nie udake. Złośliwość losu.

@Frezja_1 jesteś juz po zabiegu czy jeszcze? Jak się czujesz?

@Totois30 a Ty niebawem do szpitala? Pokoliduje Ci to starania w tym cyklu czy nie bardzo?

A ja ciągle w biegu. Niby na zwolnieniu a dnia mi brakuje. Fakt że pomagam zdalnie i robię niektóre raporty ale to nie przez 8h. Wczoraj byłam sie wylansić u fryzjera bo na14.30 idę się ukulturalnić do gminy - dzień kobiet organizują. Zmiana fryzury, przedzialek inaczej po 10 latach no i skubane mnie nie słuchają

Ostatnia edycja:
reklama
@AgaB33 dziękuję za pamiec. Wczoraj miałam laparo.lewy byl drozny prawy troche posklejany, poza tym ok. Jutro wychodze. Czuję sie dobrze, przede wszystkim szczęśliwa, ze juz po.
Super pomysł z tym dniem kobiet, takie chwile sa wazne, bysmy znowu poczuly sie jak kobiety a nie tylko jak matki, zony, kochanki :p baw sie dobrze.

Do góry