reklama
martakratka
Fanka BB :)
Masakra.... Nie mam slow na tych lekarzy. Teraz juz bedzie tylko dobrze. Trzymam kciukiPolski ginekolog juz umowiony na piatek rano. Tutaj nic sie nie dowiedzialam za wyjatkiem ze nadal jest krwawienie.
membaris
@roki_1991 Dzięki za pamięć u mnie i maleństwa wszystko dobrze. Dziś u mnie 13t4d. Także powoli do przodu. Na prenatalnym usg wszystko super jedno małe ale bo znów wg usg dzidzia jest starsza o 5 dni niż wg OM. A no i przyplątała mi się jakaś infekcja dróg moczowych także łykam Nurosept 3x2 tabl.Hej
Czytam was na bieżąco, ale jakoś tak siedzę sobie w krzakach i nie pisze....
@AgaB33 dawno się nie odzywałas. Co tam u ciebie? Jak maleństwo, wszytko w porządku?
To samo pytanie do reszty naszych brzuchatek - @anja93 @membaris ??
U mnie @ wyglądała w końcu normalnie, więc bardzo się z tego powodu cieszę w przyszły czwartek idę do gin sprawdzić co tam w trawie piszczy, to będzie 20dc więc liczę na to że powie mi czy była owu potem badanie hormonów, witaminy D, kwasu foliowego, homocysteiny i od następnego cyklu mam plan się starać
Zgubiłam ostatnio 3 kg na diecie bg, ale pozwalam sobie ostatnio więcej więc w tym miesiącu chyba nie będzie tak dobrze kto... Ćwiczyć mi się mega nie chce, czekam na wiosnę żeby zacząć chodzić na spacery i siłownię połową, bo może na to będę miała wene póki co widzę że brzuch mniejszy, więc mam nadzieję że jakoś powoli do przodu
@roki_1991 super że u Ciebie się wszystko normuję, lada moment starania
@kari21 brak słów na takich bałwanów! Trzymaj się bedzie dobrze! Czekamy do piątku
raz_dwa_trzy
Hej dziewczyny,
Zwracam się do Was, bo wy najlepiej potraficie uspokoić,zanim wybiorę się do lekarza oczywiście przeanalizuje z nim swoje wyniki,ale chciałam zapytać,czy ktoras się na tym zna, czy są w normie. Byłam dzisiaj na badaniach glukozy i insuliny po obciążeniu (pierwszy raz) 3 pobrania, czyli łącznie 6 wyników. I tak glukoza na czczo 76, po obciążeniu po 1 h 144,20 i po 2h 76,80
Insulina przy normie laboratorium 2,6 - 24,9
7,5 na czczo
115,9 po 1 h
68,9 po 2 h
Martwi mnie taki bardzo wysoki wyrzut insuliny.
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Zwracam się do Was, bo wy najlepiej potraficie uspokoić,zanim wybiorę się do lekarza oczywiście przeanalizuje z nim swoje wyniki,ale chciałam zapytać,czy ktoras się na tym zna, czy są w normie. Byłam dzisiaj na badaniach glukozy i insuliny po obciążeniu (pierwszy raz) 3 pobrania, czyli łącznie 6 wyników. I tak glukoza na czczo 76, po obciążeniu po 1 h 144,20 i po 2h 76,80
7,5 na czczo
115,9 po 1 h
68,9 po 2 h
. Robiłam . Jedyny odchyl od normy to prolaktyna .Ściskam mocno!
Znasz przyczynę? Robiłaś badania?
agatush
Moderatorka
Ja oddam tak że 20 kg chcesz? [emoji23] [emoji23] [emoji23]Biorę z przyjemnością! U mnie walka o każdy kilogram.
[emoji33] [emoji33] co za patalachy.... Trzymam kciuki za Twoją Dzidzię!!!Kochane wpadam w totalnym szoku. Moje krwawienie to NIE bylo poronienie!! Dzidzius jest, ma 13mm, bije serduszko. Nadal jest zrodlo krwawienie niedaleko niego wiec wszystko jeszcze sie moze zdarzyc. I teraz prosze, powiedzcie ze ci zasrancy sa normalni. Od tygodnia nie biore lekow na podtrzymanie a biore antydepresanty bo mowili ze poronilam bez sprawdzenia!krwawilam tydzien ze skrzepami, nikt sie nie zainteresowal! Dzieki temu moglam sobie tyle zaoszczedzic i temu biednemu malenstwu!
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
raz_dwa_trzy
Tak z 5 kg biorę maksymalnie [emoji3]Ja oddam tak że 20 kg chcesz? [emoji23] [emoji23] [emoji23]
[emoji33] [emoji33] co za patalachy.... Trzymam kciuki za Twoją Dzidzię!!!
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
martakratka
Ja tez mogę oddac z 10 kg Zupelnie za darmoHej dziewczyny,
7,5 na czczo
115,9 po 1 h
68,9 po 2 h
reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Gosia od nich? Phi nie zartuj. Jak zapytalam co mam teraz zrobic to kazali mi nie dzwigac i umowic sie na usg w 12 tyg. Tyle, do widzenia. Mam leki od polskiego lekarza, zaczelam spowrotem brac i czekam na piatkowa wizyte. Juz nic nie zmienie, moge tylko zaczac brac leki na nowo zaluje ze odlozylam ale skad moglam wiedziec. Idioci, naprawde szokuja mnie do granic mozliwosci. Tu serio panuje calkowita selekcja naturalna, najsilniejsze przetrwa.