reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kari21 Moje szwagierka miała podobną sytuacje, okazało się ze był krwiak na macicy który w ten sposób się czyścił. Dzisiaj urodziła. Będzie dobrze!![emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej :)
Czytam was na bieżąco, ale jakoś tak siedzę sobie w krzakach i nie pisze....
@AgaB33 dawno się nie odzywałas. Co tam u ciebie? Jak maleństwo, wszytko w porządku?
To samo pytanie do reszty naszych brzuchatek - @anja93 @membaris ??
U mnie @ wyglądała w końcu normalnie, więc bardzo się z tego powodu cieszę :) w przyszły czwartek idę do gin sprawdzić co tam w trawie piszczy, to będzie 20dc więc liczę na to że powie mi czy była owu ;) potem badanie hormonów, witaminy D, kwasu foliowego, homocysteiny i od następnego cyklu mam plan się starać :)
Zgubiłam ostatnio 3 kg na diecie bg, ale pozwalam sobie ostatnio więcej więc w tym miesiącu chyba nie będzie tak dobrze kto... Ćwiczyć mi się mega nie chce, czekam na wiosnę żeby zacząć chodzić na spacery i siłownię połową, bo może na to będę miała wene :p póki co widzę że brzuch mniejszy, więc mam nadzieję że jakoś powoli do przodu :)
@roki_1991 Dzięki za pamięć u mnie i maleństwa wszystko dobrze. Dziś u mnie 13t4d. Także powoli do przodu. Na prenatalnym usg wszystko super jedno małe ale bo znów wg usg dzidzia jest starsza o 5 dni niż wg OM. A no i przyplątała mi się jakaś infekcja dróg moczowych także łykam Nurosept 3x2 tabl.
@roki_1991 super że u Ciebie się wszystko normuję, lada moment starania :)
@kari21 brak słów na takich bałwanów! Trzymaj się bedzie dobrze! Czekamy do piątku

Hej dziewczyny,
Zwracam się do Was, bo wy najlepiej potraficie uspokoić,zanim wybiorę się do lekarza :) oczywiście przeanalizuje z nim swoje wyniki,ale chciałam zapytać,czy ktoras się na tym zna, czy są w normie. Byłam dzisiaj na badaniach glukozy i insuliny po obciążeniu (pierwszy raz) 3 pobrania, czyli łącznie 6 wyników. I tak glukoza na czczo 76, po obciążeniu po 1 h 144,20 i po 2h 76,80

Insulina przy normie laboratorium 2,6 - 24,9
7,5 na czczo
115,9 po 1 h
68,9 po 2 h

Martwi mnie taki bardzo wysoki wyrzut insuliny.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Biorę z przyjemnością! U mnie walka o każdy kilogram.

Ja oddam tak że 20 kg chcesz? [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Kochane wpadam w totalnym szoku. Moje krwawienie to NIE bylo poronienie!! Dzidzius jest, ma 13mm, bije serduszko. Nadal jest zrodlo krwawienie niedaleko niego wiec wszystko jeszcze sie moze zdarzyc. I teraz prosze, powiedzcie ze ci zasrancy sa normalni. Od tygodnia nie biore lekow na podtrzymanie a biore antydepresanty bo mowili ze poronilam bez sprawdzenia!krwawilam tydzien ze skrzepami, nikt sie nie zainteresowal! Dzieki temu moglam sobie tyle zaoszczedzic i temu biednemu malenstwu!
[emoji33] [emoji33] co za patalachy.... Trzymam kciuki za Twoją Dzidzię!!!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@kari21 dostalas cos na podtrzymanie? Co za imbecyle, ze bez badań takie teorie głoszą.Mam nadzieję, ze teraz lepiej się Tobą zajmą. Niech to krwawienie czym prędzej sie skonczy i juz nigdy nie wraca! Powodzenia :)

Hej dziewczyny,
Zwracam się do Was, bo wy najlepiej potraficie uspokoić,zanim wybiorę się do lekarza :) oczywiście przeanalizuje z nim swoje wyniki,ale chciałam zapytać,czy ktoras się na tym zna, czy są w normie. Byłam dzisiaj na badaniach glukozy i insuliny po obciążeniu (pierwszy raz) 3 pobrania, czyli łącznie 6 wyników. I tak glukoza na czczo 76, po obciążeniu po 1 h 144,20 i po 2h 76,80

Insulina przy normie laboratorium 2,6 - 24,9
7,5 na czczo
115,9 po 1 h
68,9 po 2 h

Martwi mnie taki bardzo wysoki wyrzut insuliny.

Ja tez mogę oddac z 10 kg :) Zupelnie za darmo

reklama
Gosia od nich? Phi nie zartuj. Jak zapytalam co mam teraz zrobic to kazali mi nie dzwigac i umowic sie na usg w 12 tyg. Tyle, do widzenia. Mam leki od polskiego lekarza, zaczelam spowrotem brac i czekam na piatkowa wizyte. Juz nic nie zmienie, moge tylko zaczac brac leki na nowo :( zaluje ze odlozylam ale skad moglam wiedziec. Idioci, naprawde szokuja mnie do granic mozliwosci. Tu serio panuje calkowita selekcja naturalna, najsilniejsze przetrwa.

Do góry