@roki_1991 u mnie wszystko dobrze tzn tak mi się wydaje. Bo jak wiadomo 5 minut po wyjściu z usg jjest stres i juz nic nie wiadomo :-) bardzo się cieszę z Twojego sukcesu bo zrzucenie wagi uważam za sukces. Są tacy ktorym przychodzi to z łatwością. Ja niestety do nich nie należę i wiem jak ciężko jest to osiągnąć. Także gratulacje :-) a najbardziej to się cieszę z tego że możesz rozpoczynać starania. Jupi i oby szybko się udało i będziemy się wymieniać wrażeniami :-)
@kari21 banda popaprańców, nie da się inaczej tego nazwać. Współczuje z całego serca i mam nadzieję że ten Polski lekarz zajmie się Tobą jak się należy
@monia_l no to dobrze że jak miała przyjść to przyszła i już jest. Przynajmniej można starania zacząć. I oczywiście super podejście. Zazwyczaj jak nam na czymś bardzo zależy to się to nie udake. Złośliwość losu.
@Frezja_1 jesteś juz po zabiegu czy jeszcze? Jak się czujesz?
@Totois30 a Ty niebawem do szpitala? Pokoliduje Ci to starania w tym cyklu czy nie bardzo?
A ja ciągle w biegu. Niby na zwolnieniu a dnia mi brakuje. Fakt że pomagam zdalnie i robię niektóre raporty ale to nie przez 8h. Wczoraj byłam sie wylansić u fryzjera bo na14.30 idę się ukulturalnić do gminy - dzień kobiet organizują. Zmiana fryzury, przedzialek inaczej po 10 latach no i skubane mnie nie słuchają