tak mi świtało, ze ktos tu chciałBiorę z przyjemnością! U mnie walka o każdy kilogram.
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
A dla mnie 48/161 [emoji7] mój gin powiedział,że 2 kg mam wyczarować do następnej wizyty. Robię co mogę!
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Kochane wpadam w totalnym szoku. Moje krwawienie to NIE bylo poronienie!! Dzidzius jest, ma 13mm, bije serduszko. Nadal jest zrodlo krwawienie niedaleko niego wiec wszystko jeszcze sie moze zdarzyc. I teraz prosze, powiedzcie ze ci zasrancy sa normalni. Od tygodnia nie biore lekow na podtrzymanie a biore antydepresanty bo mowili ze poronilam bez sprawdzenia!krwawilam tydzien ze skrzepami, nikt sie nie zainteresowal! Dzieki temu moglam sobie tyle zaoszczedzic i temu biednemu malenstwu!
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Polski ginekolog juz umowiony na piatek rano. Tutaj nic sie nie dowiedzialam za wyjatkiem ze nadal jest krwawienie.
Kari teraz będzie dobrze!!! No ale dobrze ich nazwałaś... Skrajna nieodpowiedzialność z ich strony :/Kochane wpadam w totalnym szoku. Moje krwawienie to NIE bylo poronienie!! Dzidzius jest, ma 13mm, bije serduszko. Nadal jest zrodlo krwawienie niedaleko niego wiec wszystko jeszcze sie moze zdarzyc. I teraz prosze, powiedzcie ze ci zasrancy sa normalni. Od tygodnia nie biore lekow na podtrzymanie a biore antydepresanty bo mowili ze poronilam bez sprawdzenia!krwawilam tydzien ze skrzepami, nikt sie nie zainteresowal! Dzieki temu moglam sobie tyle zaoszczedzic i temu biednemu malenstwu!

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama
kb.karola90
Fanka BB :)