DiunaTheCat
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Źle to napisalam .... nie chodzi mi ze nie bedzie przytulania tylko bardziej psychicznie bym chciala odpuscic nie skupiac sie czy udalo sie czy nie .... stwierdziłam ze muszę bardziej wyluzować bo za bardzo sie nastawialam a organizm jednak musi dojsc do siebie po zabiegu.@monia_l ja niestety w tym cyklu sie nie staralam bo ostatnie tulenie 5 dni przed owu ale i tak mialam cicha nadzieje chociaz nie moge uznac tego cyklu za starany, ale nawet jak raz bedzie tulenie to i tak bedziesz po cichu liczyla na pozytyw bo nigdy nie wiadomo, ale odpuscilam testy owu i takie tam i to jest dobre ale jak jest M na miejscu to ja ieszcze nie ogarniam opcji nie staramy sie no chyba ze bysmy sie zabezpieczali a tak to zawsze gdziestam sa tulenia jest szansa i nadzieja ale to tak z mojej perspektywy jeszcze krotko sie sataramy i nie wiem czy umialabym odpuscic jakis cykl o nie potulic sie w okolicach dni plodnych..