reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kari21 trzymam kciuki i wierzę, że lekarze w Polsce znajdą rozwiązanie, w końcu są najlepsi! :)
Czy do Dębskiego wybierasz się do Dębski Clinic? też mam ich na liście miejsc gdzie będę chciała się konsultować z wynikami badań które teraz robię.

Pytanko do dziewczyn, które robiły testy genetyczne pod kątem mutacji MTHFR, protrąbiny, V Leiden, V R2, PAI 1. Czy korzystałyście z tych pakietów domowych, gdzie wysyłają zestaw, pobiera się próbkę śliny i im odsyła? Czy raczej w jakiejś stacjonarnej placówce się badałyście? Trochę się boję tych wysyłanych opcji, ale może niesłusznie?
Ja zamówiłam przez kuriera i odesłałam :) wyniki były po 2 tygodniach :)

p19u3e3k9rjkz0hw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja dzis zrobiłam test i wyszla 1 kreseczka do @ jeszcze 3 dni wiec jeszcze nadzieja jest a jak nie to moze w następnym cyklu się uda :) nie mam tak ze musi być i koniec nie nastawiam się bo nawet gdybym zobaczyla 2 kreseczki to nie byla by taka radość jak poprzednim razem bo teraz już jest strach.
Zastanawiam się bo co tydzien jezdze z koleżanką na basen +saune i nie wiem czy dzis saune odpuscic czy iść ale na krocej niz zwykle i na najniższej ławeczce ....

@Marika92 o to już kolejny głos za, dziękuję :* Nie ukrywam, że taka wysyłana opcja jest po prostu najwygodniejsza , nie trzeba się w mrozy po przychodniach na drugim krańcu miasta tułać:sorry2:
A wynik i tak pokaże ci ten sam :) też zamawiałam z testdna.pl

p19u3e3k9rjkz0hw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@mfifi04 dzięki Kochana, rozumiem, że korzystałaś z tej opcji wysyłkowej i wszystko było ok?No właśnie Oni najbardziej mnie kuszą, mają taki pakiet badań po poronieniu gdzie jeszcze kilka mniej popularnych mutacji sprawdzają w konkretnych genach.
Tak korzystalam i polecam :)

[emoji173]walczyć o marzenia[emoji173]

@DiunaTheCat ja również robiłam wysyłkowo na testdna.pl i polecam.

@monia_I ja bym saunę odpuściła w trakcie starań - przegrzewanie nie wskazane aza 3 dni mogą być 2 kreski czego Ci życzę.

Sorki @membaris zapomniałam o Twojej wizycie. Jak tam u Ciebie??

Ostatnia edycja:
@kari21 przykro mi, ze tak sie zadzialo. Chcialabym, by to nie bylo poronienie, a jesli niestety tak, to bys sama sie oczyscila. To przykre, ze nie mozesz tam liczyc na wgledna pomoc. A ja narzekam na polska sluzbe zdrowia... przytulam cie mocno [emoji131]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry