reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kari21 trzymam kciuki i wierzę, że lekarze w Polsce znajdą rozwiązanie, w końcu są najlepsi! :)
Czy do Dębskiego wybierasz się do Dębski Clinic? też mam ich na liście miejsc gdzie będę chciała się konsultować z wynikami badań które teraz robię.

Pytanko do dziewczyn, które robiły testy genetyczne pod kątem mutacji MTHFR, protrąbiny, V Leiden, V R2, PAI 1. Czy korzystałyście z tych pakietów domowych, gdzie wysyłają zestaw, pobiera się próbkę śliny i im odsyła? Czy raczej w jakiejś stacjonarnej placówce się badałyście? Trochę się boję tych wysyłanych opcji, ale może niesłusznie?
Ja zamówiłam przez kuriera i odesłałam :) wyniki były po 2 tygodniach :)

p19u3e3k9rjkz0hw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja dzis zrobiłam test i wyszla 1 kreseczka do @ jeszcze 3 dni wiec jeszcze nadzieja jest a jak nie to moze w następnym cyklu się uda :) nie mam tak ze musi być i koniec nie nastawiam się bo nawet gdybym zobaczyla 2 kreseczki to nie byla by taka radość jak poprzednim razem bo teraz już jest strach.
Zastanawiam się bo co tydzien jezdze z koleżanką na basen +saune i nie wiem czy dzis saune odpuscic czy iść ale na krocej niz zwykle i na najniższej ławeczce ....

@Marika92 o to już kolejny głos za, dziękuję :* Nie ukrywam, że taka wysyłana opcja jest po prostu najwygodniejsza , nie trzeba się w mrozy po przychodniach na drugim krańcu miasta tułać:sorry2:
A wynik i tak pokaże ci ten sam :) też zamawiałam z testdna.pl

p19u3e3k9rjkz0hw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@mfifi04 dzięki Kochana, rozumiem, że korzystałaś z tej opcji wysyłkowej i wszystko było ok?No właśnie Oni najbardziej mnie kuszą, mają taki pakiet badań po poronieniu gdzie jeszcze kilka mniej popularnych mutacji sprawdzają w konkretnych genach.
Tak korzystalam i polecam :)

[emoji173]walczyć o marzenia[emoji173]

@DiunaTheCat ja również robiłam wysyłkowo na testdna.pl i polecam.

@monia_I ja bym saunę odpuściła w trakcie starań - przegrzewanie nie wskazane aza 3 dni mogą być 2 kreski czego Ci życzę.

Sorki @membaris zapomniałam o Twojej wizycie. Jak tam u Ciebie??

Ostatnia edycja:
@kari21 przykro mi, ze tak sie zadzialo. Chcialabym, by to nie bylo poronienie, a jesli niestety tak, to bys sama sie oczyscila. To przykre, ze nie mozesz tam liczyc na wgledna pomoc. A ja narzekam na polska sluzbe zdrowia... przytulam cie mocno [emoji131]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry