reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kari21 trzymam kciuki i wierzę, że lekarze w Polsce znajdą rozwiązanie, w końcu są najlepsi! :)
Czy do Dębskiego wybierasz się do Dębski Clinic? też mam ich na liście miejsc gdzie będę chciała się konsultować z wynikami badań które teraz robię.

Pytanko do dziewczyn, które robiły testy genetyczne pod kątem mutacji MTHFR, protrąbiny, V Leiden, V R2, PAI 1. Czy korzystałyście z tych pakietów domowych, gdzie wysyłają zestaw, pobiera się próbkę śliny i im odsyła? Czy raczej w jakiejś stacjonarnej placówce się badałyście? Trochę się boję tych wysyłanych opcji, ale może niesłusznie?

Ja chciałam zrobić to wysyłkowe i powiedziałam o tym lekarzowi to stwierdził, że szkoda kasy bo one nie są do końca wiarygodne. Że lepiej zrobić z krwi i dał mi skierowanie do poradni immunologicznej.

reklama
@kb.karola90 no to wszystko brzmi cacy :) ale czasami cykle bezowulacyjne sie zdarzaja, ja dotychczas na 2 monitoringach mialam wszystko ok ale bywaja i u mlodych kobitek cykle bezowulacyjne to nic takiego czasem sie zdarza;)

@roki_1991 no chyba się zdecyduję, rozwiałyście moje wątpliwości :)

@raz_dwa_trzy zazdraszczam urlopu, ja już wymiękam na końcówce tej zimy.... A w której klinice się zahaczyliście? Z opisu brzmi bardzo zachęcająco :)
Klinika niepłodności w Szczecinie, nie wiem jak daleko masz,ale my się pofatygowalismy z Gorzowa ,bo ponoć warto :) na rezultaty jeszcze czekam.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@kb.karola90 kurcze jeszcze czekasz na pierwsza małpe?? Nie zorientowalam sie. Myslalam ze tak sobie patrzysz mniej wiecej koedy u Ciebie owu. A nawet jesli by costam nie zajajeczkowalo to skutkowaloby to" tylko "brakiem zapłodnienia ale kierunek ->rychło małpa. Oby przyszła jak najszybciej..:*

Dziewczyny kiedy dotałyście @ po łyżeczkowaniu macicy?
U mnie antybiotyk na szczęście zadziałał i bolesne skurcze zniknęły. Byłam też na kontroli u ginekolga i powiedział, że wszystko jest ok i mam się u niego pojawić w 10 dniu cyklu.

reklama
@DiunaTheCat ja miałam 14.02 lutego drugi zabieg bo została resztka łożyska. A poronienie miałam 21.12. I po tym drugim zabiegu mówili że okres może być nawet po 2 tygodniach. Ja liczę na to ze dostane @ za jakieś 2 tygodnie.

Do góry