reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 u mnie wszystko dobrze.. czekam na testowanie w przyszlym tygodniu. Oj my paczkow to ok 4 tys sprzedalismy

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) ;*

Piszę bo chciałabym się pożegnać...
Troszkę się podziało ponad moje ludzkie zrozumienie ;/ ale nie ważne .
W skrócie na innym wątku ,bardzo mi bliskim i pomocnym , dziewczyny miały dosyć mnie i mojego pisania , dzielenia się emocjami etc tzw przesyt postów ... ja uważam, że nikomu nikt nie broni pisać na forum tyle na ile potrzebuje i się udzielać z czymkolwiek prawda ...ale ok , pozbyły się mnie , będzie im beze mnie lżej ... trochę sobie poczytałam , trochę mnie zabolało , troche popłakałam , troche nie ogarnęłam o co wgl chodziło do końca , ale nie chce się ani narzucać , ani robić z siebie ofiary , ani żeby ktoś się nade mną użalał , czy żebym była w centrum uwagi ... bo nie taki przekaz .
Myślałam , że jestem w grupie osób , które akceptują się nawzajem , i mozna zachować swoje " ja" jakie by nie było , że nie ma podziałów i narzucania co mozna pisac czego nie itd. tym bardziej , że nigdy nikomu nie odmówiłam pomocy , ani dobrego słowa .
No cóż , nie chcę roztrząsać , trochę mojego zycia tutaj spędziłam i zostawiłam , kiedy czułam się samotna , myślałam , że jest gdzieś ktoś , kto zaakceptuje pod każdą postacią i w kazdej sytuacji .
W każdym razie Roxie znika i już jej nie będzie... będę sobie radzić , poznałam tutaj trochę przyjaciół , życie toczy się dalej . Może kiedyś wrócę do Was jako ktoś inny .
Życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń tego bobaska w różowych lub niebieskich rajtkach beczącego po nocach ;* będę podczytywać co u Was także 3majcie się kochane ;*

@roxie123 czytałam te wszystkie posty i uważam że było tam za dużo emocji (każdej która pisała). Zrób przerwę, odpocznij i wróć do nas, bo wszyscy wiemy że zależy nam na twoim szczęściu jak na szczęściu każdej z nas tutaj :) także ochłoń, nabierz sił i dystansu do tego i wracaj ;)

@roxie123 :O coooooo?! Odkąd dołączyłam do tego forum byłaś zawsze bardzo pomocna i jestem w szoku... nie wiem na jakim wątku byłaś,ale na pewno nie powinnaś tego brać tak do siebie. Jesteś bardzo empatyczna osoba, a takie są na wagę złota. Ktoś tego nie docenił? Ich strata.
Jestem też w stanie zrozumiec,że chcesz się wycofać, też bym pewnie tak zrobiła, ale mam nadzieję,że wrócisz, albo,że "spotkamy się" już na innym wątku, tym pozytywnym dla nas [emoji6] powodzenia w staraniach!

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 ewidentnie telepatia. A wiesz że ja ani jednego pączka wczoraj nie zjadłam... Po pierwsze zamotałam sie, córcia trochę znowu przychorowała, noi zgagę mam mega po nich. Wczoraj miałam pierwszego nocnego bełta.

@roxie123 to zostań tutaj z nami. A tam się nie udzielaj i tyle.

@roxie123 odzywaj się Kochana kiedy chcesz :* zawsze jest tu miejsce dla ciebie :)

p19u3e3k7i5jls9f.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@roki_1991 mała w miarę dobrze. Spałyśmy razem na feriach. Starałam się nie spać w jej stronę ale wiadomo jak to jest. Gluty ma straszne tak jak ja ostatnio ale mam nadzieję że do końca tygodnia ją z tego wyciagnę. Ja już też prawie zdrowa. A jak Twoje samopoczucie?? Odczuwasz już jakąś poprawę??

@roxie123 nigdy wszystkim nie dogodzisz, nie da się zgadzać ze wszystkimi. Zawsze coś takiego moze nastąpić więc postaraj się nie przejmować i pisz tu do nas

Do góry