reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 u mnie wszystko dobrze.. czekam na testowanie w przyszlym tygodniu. Oj my paczkow to ok 4 tys sprzedalismy

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) ;*

Piszę bo chciałabym się pożegnać...
Troszkę się podziało ponad moje ludzkie zrozumienie ;/ ale nie ważne .
W skrócie na innym wątku ,bardzo mi bliskim i pomocnym , dziewczyny miały dosyć mnie i mojego pisania , dzielenia się emocjami etc tzw przesyt postów ... ja uważam, że nikomu nikt nie broni pisać na forum tyle na ile potrzebuje i się udzielać z czymkolwiek prawda ...ale ok , pozbyły się mnie , będzie im beze mnie lżej ... trochę sobie poczytałam , trochę mnie zabolało , troche popłakałam , troche nie ogarnęłam o co wgl chodziło do końca , ale nie chce się ani narzucać , ani robić z siebie ofiary , ani żeby ktoś się nade mną użalał , czy żebym była w centrum uwagi ... bo nie taki przekaz .
Myślałam , że jestem w grupie osób , które akceptują się nawzajem , i mozna zachować swoje " ja" jakie by nie było , że nie ma podziałów i narzucania co mozna pisac czego nie itd. tym bardziej , że nigdy nikomu nie odmówiłam pomocy , ani dobrego słowa .
No cóż , nie chcę roztrząsać , trochę mojego zycia tutaj spędziłam i zostawiłam , kiedy czułam się samotna , myślałam , że jest gdzieś ktoś , kto zaakceptuje pod każdą postacią i w kazdej sytuacji .
W każdym razie Roxie znika i już jej nie będzie... będę sobie radzić , poznałam tutaj trochę przyjaciół , życie toczy się dalej . Może kiedyś wrócę do Was jako ktoś inny .
Życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń tego bobaska w różowych lub niebieskich rajtkach beczącego po nocach ;* będę podczytywać co u Was także 3majcie się kochane ;*

@roxie123 czytałam te wszystkie posty i uważam że było tam za dużo emocji (każdej która pisała). Zrób przerwę, odpocznij i wróć do nas, bo wszyscy wiemy że zależy nam na twoim szczęściu jak na szczęściu każdej z nas tutaj :) także ochłoń, nabierz sił i dystansu do tego i wracaj ;)

@roxie123 :O coooooo?! Odkąd dołączyłam do tego forum byłaś zawsze bardzo pomocna i jestem w szoku... nie wiem na jakim wątku byłaś,ale na pewno nie powinnaś tego brać tak do siebie. Jesteś bardzo empatyczna osoba, a takie są na wagę złota. Ktoś tego nie docenił? Ich strata.
Jestem też w stanie zrozumiec,że chcesz się wycofać, też bym pewnie tak zrobiła, ale mam nadzieję,że wrócisz, albo,że "spotkamy się" już na innym wątku, tym pozytywnym dla nas [emoji6] powodzenia w staraniach!

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 ewidentnie telepatia. A wiesz że ja ani jednego pączka wczoraj nie zjadłam... Po pierwsze zamotałam sie, córcia trochę znowu przychorowała, noi zgagę mam mega po nich. Wczoraj miałam pierwszego nocnego bełta.

@roxie123 to zostań tutaj z nami. A tam się nie udzielaj i tyle.

@roxie123 odzywaj się Kochana kiedy chcesz :* zawsze jest tu miejsce dla ciebie :)

p19u3e3k7i5jls9f.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@roki_1991 mała w miarę dobrze. Spałyśmy razem na feriach. Starałam się nie spać w jej stronę ale wiadomo jak to jest. Gluty ma straszne tak jak ja ostatnio ale mam nadzieję że do końca tygodnia ją z tego wyciagnę. Ja już też prawie zdrowa. A jak Twoje samopoczucie?? Odczuwasz już jakąś poprawę??

@roxie123 nigdy wszystkim nie dogodzisz, nie da się zgadzać ze wszystkimi. Zawsze coś takiego moze nastąpić więc postaraj się nie przejmować i pisz tu do nas

Do góry