reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Kochane, brzuszek wolny [emoji4]
Aleksander, cc, 10:20, 3300, 56 cm
1517842582-f71af89adb63a786-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Margotka cudowny ♡♡♡ gratuluję a swoją drogą to już tyle dzieci "przyjęłam" urodzonych ze to niedowiary :D
Link do: ŻYCIE CUDEM JEST - NASZE MALENSTWA

reklama
Cześć @kruszynka22 tak, jak pisze @roki_1991 wiek ciąży wg o.m. i usg może się nie pokrywać. To ciałko żółte-nie do końca wiem jak duże być powinno. Serduszko mnie martwi-no fasolko szybciej trochę pikać, proszę.
Ale poczekaj, jesteś w szpitalu, bierzesz odpowiednie leki. Jeśli da się wykaraskać z tego trudnego początku to robisz to wszystko,co można zrobić. Teraz trzeba czekać. Trzymam kciuki, niech się uda.

@roki_1991 no weeeź, a co wtedy lekarka powiedziała?

@Marika92 mi też się zdjęcie na telefonie nie wyświetla,nadrobię w domu na kompie. Ale bardzo się cieszę,że rośniecie i mały człowiek rozwija się prawidłowo [emoji173] piękna sprawa.

@kruszynka22 witaj, szkoda,że też musiałaś tu dołączyć. Trzymam kciuki,żeby wszystko się unormowało i żeby fasolka rosła i dawała mamie powody do radości [emoji4]

@ivvonka jak samopoczucie? [emoji4] Noce przespane?

@roki_1991 może skonsultuj to z jakimkolwiek ginekologiem dla własnego spokoju? Na pewno to nic takiego. Może jeszcze się rozkręci? Ja mam tak często na początku albo na koniec @.

@Frezja_1 słuszna uwaga z tymi wymazami. U mnie obecnie 7dpo i przypałętała się jakaś infekcja... Dokładnie to samo było jak zaczynaliśmy się starać rok temu [emoji17] jestem załamana, pierwszy cykl starań po zabiegu i znowu coś. [emoji22] Jutro idę to gina.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Roki wspolczuje :( mi sie pierwszy raz po zabiegu pieknie cykle wyregulowaly, az jestem w szoku, ale od samego poronienia w pazdzierniku tez byla kaszanka. Trzymam kciuki.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę że coś się tam zaczyna rozkręcac, więc mam nadzieję że się rozwinie i będzie normalna @ jak zawsze :)
Hmm, nie wiem czy pamiętacie, ale pisałam niedawno że reumatolog kazała mi zrobić ilościowe badanie w kierunku tego dsDNA. W labie nie wiedzieli za bardzo co to za badanie, w jednym nie robią wcale, a w diagnostyce długo dumali nad tym co to może być. W końcu znaleźli badanie "anty-dsDNA" i tam jest napisane że poniżej 1 niereaktywne a powyżej 1 reaktywne. Ja mam 0.11, więc chyba powinnam się cieszyć :) tak jakoś czuje się lepiej po tym wyniku bo bałam się go bardzo :) pójdę z tym wynikiem jeszcze raz do niej i zapytam jak ona to widzi :)
Tylko w takim razie, czy to nie był jednak powód mojej straty?? Czy teraz powodem była po prostu przypadkowa wada genetyczna i następnym razem będzie lepiej?? Tego niestety nikt mi nie powie, ale jakoś wstąpiły we mnie nowe nadzieję :)

@roki_1991 bardzo dobrze że nic tam nie wyszło. Jak jest w porządku z normami to jest najważniejsze. Pewnie doktor najlepiej się wypowie ;-) no ale chyba skoro wyszło dobrze to raczej nie to jest powodem straty. Może faktycznie przypadek??.. To byłoby najlepsze wyjście

@roki_1991 najlepiej myslec, ze to byl pech, ale jak chcesz diagnozowac sie dalej, to rob badania. Jednak poki nic nie wyjdzie, trzeba wierzyc, ze to byl "przypadek" i teraz bedzie juz dobrze. Wiesz jak w glowie bedzie pozytyw, to ogolnie tez sie udzieli.:) kiedy zaczynasz starania, bo nie pamietam.

reklama
@roki_1991 tego nie wie nikt 2 straty pod rzad muszą mieć gdzieś swoje ujście według mnie ...
Ale tak jak koleżanki piszą albo sie badać albo próbować dalej [emoji4]

Ja dziś mam 1dc [emoji4] także mam nadzieję , że w tym roku już @ wiecej nie będzie [emoji14]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry