reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja chciałabym Eryka ale mój Michał nie chce i na razie stanęło wspólnie na Mikołaju :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Nasza córka, jakby miała ptaszka to byłaby Mikołajem ;)

reklama
Nie nadrobie Was przepraszam. Zalamalam sie troche po przyszly moje wyniki cytologii. Otoz mam ureoplasme i ASCUS. Na ureaplasme antybiotyk dla mnie, S musi isc do swojego lekarza zrobic badania i po antybiotyk. Po antybiotyku ponowna cytologia, do wyleczenia albo zadnych seksow, albo w prezerwatywie. No k*** mac. Mi to zawsze cos sie przyplacze. Zawsze cos :(

@Aggs uporczywe jak ciągle coś :/ ale ważne ze wiesz o tym ... pomysl co by było gdybyś była w ciąży

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Aggs współczuje ale to napewno nie bedzie trwać wiecznie kochana na szczescie przytulasy moga byc.
@AgaB33 te badanie robi sie w szpitalu ale narazie nie panikuje bo kazdy organizm jest inny a jakos sie tak zlozylo ze mialam gorsy dzien jak sie kochana czujesz?
@roxie123 trzymam kciuki za pozytyw:)
@roki_1991 mogala byc wada ale mozw nast razem juz wszystko bedzie dobrze.

Nie mialam nawet zadnych objawow, a i pewnie przez to poronilam w grudniu. Czuje soe winna, bo jakbym poszla wczesniej na wszystkie badania, nic by sie nie stalo, zaoszczedzilibysmy kilka miesiecy, moze juz bylabym nawet w ciazy. A tak, dopiero nas leczenie czeka.
Jedyny plus taki, ze w koncu znalazlam ginekologa, ktoremu lezy dobro i komfort pacjentek.

@Aggs dokładnie, nie ma co się zadręczac, bo to nic nie da. Tylko będzie ci gorzej psychicznie. A tak, wyleczysz i będzie można działać ;)

Ja to się już nie wypowiadam na temat tej mojej francy.... Raz jest raz nie ma... Więcej, mniej... Blee.....

@Aggs strasznie współczuję, ale dziewczyny mają racje, dobrze, ze wyszlo, wyleczy sie i bedzie dzidzius ;) a takie coś wychodzi w normalnej cytologii? Czy to jakies dodatkowe badania miałaś? :)

reklama
Do góry