reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja chciałabym Eryka ale mój Michał nie chce i na razie stanęło wspólnie na Mikołaju :)

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Nasza córka, jakby miała ptaszka to byłaby Mikołajem ;)

reklama
Nie nadrobie Was przepraszam. Zalamalam sie troche po przyszly moje wyniki cytologii. Otoz mam ureoplasme i ASCUS. Na ureaplasme antybiotyk dla mnie, S musi isc do swojego lekarza zrobic badania i po antybiotyk. Po antybiotyku ponowna cytologia, do wyleczenia albo zadnych seksow, albo w prezerwatywie. No k*** mac. Mi to zawsze cos sie przyplacze. Zawsze cos :(

@Aggs uporczywe jak ciągle coś :/ ale ważne ze wiesz o tym ... pomysl co by było gdybyś była w ciąży

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Aggs współczuje ale to napewno nie bedzie trwać wiecznie kochana na szczescie przytulasy moga byc.
@AgaB33 te badanie robi sie w szpitalu ale narazie nie panikuje bo kazdy organizm jest inny a jakos sie tak zlozylo ze mialam gorsy dzien jak sie kochana czujesz?
@roxie123 trzymam kciuki za pozytyw:)
@roki_1991 mogala byc wada ale mozw nast razem juz wszystko bedzie dobrze.

Nie mialam nawet zadnych objawow, a i pewnie przez to poronilam w grudniu. Czuje soe winna, bo jakbym poszla wczesniej na wszystkie badania, nic by sie nie stalo, zaoszczedzilibysmy kilka miesiecy, moze juz bylabym nawet w ciazy. A tak, dopiero nas leczenie czeka.
Jedyny plus taki, ze w koncu znalazlam ginekologa, ktoremu lezy dobro i komfort pacjentek.

@Aggs dokładnie, nie ma co się zadręczac, bo to nic nie da. Tylko będzie ci gorzej psychicznie. A tak, wyleczysz i będzie można działać ;)

Ja to się już nie wypowiadam na temat tej mojej francy.... Raz jest raz nie ma... Więcej, mniej... Blee.....

@Aggs strasznie współczuję, ale dziewczyny mają racje, dobrze, ze wyszlo, wyleczy sie i bedzie dzidzius ;) a takie coś wychodzi w normalnej cytologii? Czy to jakies dodatkowe badania miałaś? :)

reklama
Do góry