reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Kochane, brzuszek wolny [emoji4]
Aleksander, cc, 10:20, 3300, 56 cm
1517842582-f71af89adb63a786-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Margotka cudowny ♡♡♡ gratuluję a swoją drogą to już tyle dzieci "przyjęłam" urodzonych ze to niedowiary :D
Link do: ŻYCIE CUDEM JEST - NASZE MALENSTWA

reklama
Cześć @kruszynka22 tak, jak pisze @roki_1991 wiek ciąży wg o.m. i usg może się nie pokrywać. To ciałko żółte-nie do końca wiem jak duże być powinno. Serduszko mnie martwi-no fasolko szybciej trochę pikać, proszę.
Ale poczekaj, jesteś w szpitalu, bierzesz odpowiednie leki. Jeśli da się wykaraskać z tego trudnego początku to robisz to wszystko,co można zrobić. Teraz trzeba czekać. Trzymam kciuki, niech się uda.

@roki_1991 no weeeź, a co wtedy lekarka powiedziała?

@Marika92 mi też się zdjęcie na telefonie nie wyświetla,nadrobię w domu na kompie. Ale bardzo się cieszę,że rośniecie i mały człowiek rozwija się prawidłowo [emoji173] piękna sprawa.

@kruszynka22 witaj, szkoda,że też musiałaś tu dołączyć. Trzymam kciuki,żeby wszystko się unormowało i żeby fasolka rosła i dawała mamie powody do radości [emoji4]

@ivvonka jak samopoczucie? [emoji4] Noce przespane?

@roki_1991 może skonsultuj to z jakimkolwiek ginekologiem dla własnego spokoju? Na pewno to nic takiego. Może jeszcze się rozkręci? Ja mam tak często na początku albo na koniec @.

@Frezja_1 słuszna uwaga z tymi wymazami. U mnie obecnie 7dpo i przypałętała się jakaś infekcja... Dokładnie to samo było jak zaczynaliśmy się starać rok temu [emoji17] jestem załamana, pierwszy cykl starań po zabiegu i znowu coś. [emoji22] Jutro idę to gina.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Roki wspolczuje :( mi sie pierwszy raz po zabiegu pieknie cykle wyregulowaly, az jestem w szoku, ale od samego poronienia w pazdzierniku tez byla kaszanka. Trzymam kciuki.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę że coś się tam zaczyna rozkręcac, więc mam nadzieję że się rozwinie i będzie normalna @ jak zawsze :)
Hmm, nie wiem czy pamiętacie, ale pisałam niedawno że reumatolog kazała mi zrobić ilościowe badanie w kierunku tego dsDNA. W labie nie wiedzieli za bardzo co to za badanie, w jednym nie robią wcale, a w diagnostyce długo dumali nad tym co to może być. W końcu znaleźli badanie "anty-dsDNA" i tam jest napisane że poniżej 1 niereaktywne a powyżej 1 reaktywne. Ja mam 0.11, więc chyba powinnam się cieszyć :) tak jakoś czuje się lepiej po tym wyniku bo bałam się go bardzo :) pójdę z tym wynikiem jeszcze raz do niej i zapytam jak ona to widzi :)
Tylko w takim razie, czy to nie był jednak powód mojej straty?? Czy teraz powodem była po prostu przypadkowa wada genetyczna i następnym razem będzie lepiej?? Tego niestety nikt mi nie powie, ale jakoś wstąpiły we mnie nowe nadzieję :)

@roki_1991 bardzo dobrze że nic tam nie wyszło. Jak jest w porządku z normami to jest najważniejsze. Pewnie doktor najlepiej się wypowie ;-) no ale chyba skoro wyszło dobrze to raczej nie to jest powodem straty. Może faktycznie przypadek??.. To byłoby najlepsze wyjście

@roki_1991 najlepiej myslec, ze to byl pech, ale jak chcesz diagnozowac sie dalej, to rob badania. Jednak poki nic nie wyjdzie, trzeba wierzyc, ze to byl "przypadek" i teraz bedzie juz dobrze. Wiesz jak w glowie bedzie pozytyw, to ogolnie tez sie udzieli.:) kiedy zaczynasz starania, bo nie pamietam.

reklama
@roki_1991 tego nie wie nikt 2 straty pod rzad muszą mieć gdzieś swoje ujście według mnie ...
Ale tak jak koleżanki piszą albo sie badać albo próbować dalej [emoji4]

Ja dziś mam 1dc [emoji4] także mam nadzieję , że w tym roku już @ wiecej nie będzie [emoji14]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry