reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Olasec no nie wiem jak to się dzieje inne zdj widzę Twoich tylko nie :/ taki napis tylko
1517903523-35cce980e0c80a14-aaaaaa.png

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... Gratulacje, przystojniacha z Alelsandra ;-)

@Olasec ślicznie wyglądasz. Taki masz zgrabniutki ten brzusio.

@zosiak a długo na takie badanie musiałabyś czekać czy to prywatnie?? Drogi temat?? Ja bym chyba je zrobiła, tak aby sie uspokoić i zobaczyć co tam w środku siedzi.

My nadal na feriach ;-)

Ja nie wiem jak jest z hsg , ale na fundusz mozna zrobić myslę . Ja robiłam histerioskopię to dostałam tylko skierowanie od lekarza na badanie i normalnie nic nie płaciłam w narkozie miałam itd

@Olasec Gosi chodziło ze w bardziej zaawansowanej ciazy czy dalszej:) tez sie zastanawialam i doszlam do tego wiec pisze:D szczegolnie ze dla mnie tez wyglada jakbys byla"dalej' w ciazy: D pieknie! @Marika92 kciuki zawsze!

reklama
Do góry