reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka ja go w zasadzie potrzebować będę dopiero po prenatalnych , chyba , że się coś zadzieje po drodze ... na razie nie wybiegam w przyszłość za daleko , chce mieć tylko lekarza na w razie W , żeby mieć do kogo uderzyć , a muszę wczesniej z tego wzgledu ze heparyne mam ale nie za wiele to raz i musze zapytac czy będzie mi pisał , jak nie będę szukać dalej , ale jestem dobrej myśli , ponoć mądry człowiek bardzo :) dowiem się w niedziele :)

reklama
@Marika92 ja 7 lat temu miałam hpv w cytologii po miesięcu już nie było i w kolejnych badaniach też także nie zakładaj najgorszego.

@roxie123 też płukam glimbax i się właśnie zastanowiłam czy mogę. W ulotce że nie no i teraz nie wiem. Ja już się boje kaszlex tak mnie boli. Przed chwilą odkrztusiło mi się takie fuj że szok. Robię teraz drugą inhalacje bo to mogę napewno a pomaga jak nie wiem. Temperatura 38,2 co przy moim standardzie 36,1 to dużo.

Chyba muszę jutro jechać do lekarza. Pewnie i tak mi nic nie da bo nie może. Mam już za sobą herbatę z sokiem z maliny dzikiej róży i miodem zaraz man pić mleko z czosnkiem madłem i miodem. Zamarzam. Takiego bakcyla mi dziecko sprzedało że hoho. Byle by Kropce nie zaszkodziło.

@ivvonka mój miał niewiele mniej w piątek ;-) mamy dość zbliżony termin porodu

@AgaB33 cholerka to wszystko przez brak zimy ... nie wymroziło ;/
Siedź w cieple i już , bierz te naturalne rzeczy a jak nie to faktycznie doradz się lekarza czym możesz zbijac gorączkę . No nie płucz tym lepiej , w ciąży możesz tantum verde psykać do gardła nawet Funia psykała pamiętam jak była chora

@ivvonka to super, ze Ci sie pomysł spodobal. Pierwsza kupię i mozesz napisac w dedykacjach... dla Frezji, ktora podsunela mi ten pomysl...cha cha cha;)
@Aggs seksy codziennie to za często, plemniki moga byc za slabe. Co drugi dzien lepiej. :)

@Aggs tak tak sexy co 2 dni :))
@ivonnka sama zdecydowałaś się na test pappa ? ... z tymi wynikami to jest tak ./ że nie ma im co do końca wierzyć :) połowa wyników jest ZD z czego mało , które dziecko się faktycznie z nim rodzi

Ostatnia edycja:
@roxie123 nie, lekarz zlecił. Zaznaczył tylko, że ma to być zrobione w systemie Brahms Kryptor.
Nie wiem na ile jest wiarygodne. Do tej pory to co zalecił jest 100% zasadne. Będę więc dziwić się i robić.:)
A co do karty. Jeszcze zobaczysz jak z nią niedługo wyjdziesz z gabinetu. I życzę Ci tego z całych serc.

@Frezja_1 no nie inaczej

@AgaB33 hm tego nie wiem :/
@ivvonka bo to się robi jak i prenatalne , takie niby badanie dla zasady :) tyle , że nie każdy się godzi bo np. woli nie wiedzieć . W każdym razie u mnie w rodzinie i u kilku moich znajomych dziecko miało mieć ZD cała ciąże wszystkie były wystraszone po tym teście a dzieci urodziły się zdrowe , jak poczytasz na necie to większości tak jest... :) także życzę Ci dobrych wyników :* dziękuję mam nadzieje , ze doczekam takiego momentu

reklama
@roxie123 doczekasz i to szybciej niz myslisz, juz za duzo przeszlas, teraz musi byc tylko dobrze :)

@AgaB33 duzo czosnku jedz, on śmierdzi ale pomaga. Ja w ciąży z córką tez jakoś w 8 tyg chorowalam, wtedy *spam* tabletki na gardlo (ale malo co pomagaly), duzo sokow malinowych własnej roboty, cytryna, imbir do herbaty, masc majerankowa pod nosek, i tak potwierdzam tantum verde w tabletkach tez mogłam brac ;) Oczywiście duzo zdrowia życzę! Oby chorobsko uciekalo jak najdalej :)

Do góry