reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@olaa90 a to jest podejrzenie lekarza czy już kilkukrotnie potwierdzone?
Bo mi po ostatnim poronieniu lekarz tak powiedział, co okazało się bzdurą. Jest taka sercowata, ale nie jest dworożna.

@roxie123 Ja wiem, będę wierzyć tylko w dobre. ☺

@Totois30 badania kochana, Krk Prokocim immunologia + przeciwciała antygenom jajnika i łożyska no i wymazy. A no i zapomniałam mezus do badania. 12.03 mam wizytę wtedy pewnie jeszcze jakaś histeroskopie mi zleci;/ nie wiem co dalej... co u Ciebie ?

@olaa90 ee małpa nadchodzi czuje od wczoraj: / w marcu wizytuje 5 dni na reumatologii ale zapisze sie tak na za 4 mce do Pasnika. Chyba ze bedzie mial dalsze terminy. Szkoda czasu ale moze w marcu w szpitalu cos znajda i dadza mi jakis fajny lek albo jakos zajde, jeszcze zobaczymy:) dzieki ze pytasz:* ale to nie masz jakos przerazajacej ilosci badan. Przynajmniej na razie? Bo tych nk kirow allo i tam co tam roznych to nie badalas?

reklama
A @olaa90 bo Ty w Prokocimiu byłaś. To przegapiłam. Jakoś słabo ostatnio zatrybiam. Raczej mało możliwe, żeby się taki specjalista mylił, za to jestem pewna, że wymyśli i doradzi tak, że dwurożna czy nie - mamą zostaniesz.

Do góry